Alya navdušila na CMC festivalu

12:16

alya-1Na CMC festivalu v mestu Vodice v severni Dalmaciji je letos nastopilo preko 40 izvajalcev – festival je v petek otvorila zvezda regionalnega popa, Severina, v soboto pa je medijska pozornost bila namenjena Alyi!

Hrvaški mediji so poudarili, da je Alya pritegnila pozornost z drznim stylingom in energičnim ter seksapilnim nastopom na odru. ‘O tej Slovenki se govori po festivalu‘ – je bil le eden od naslovov, ki so opevali našo priljubljeno pevko.

banner-uniforest-prodajalna-husquarna-kosilnice-marec-2020

Alya se je na prestižnem hrvaškem glasbenem festivalu predstavila prvič – v polno je zadela s poletno lahkotno skladbo ‘Sedam dana na moru’ – Slovenci skladbo že poznamo v slovenski različici – ‘Dobro jutro življenje’.
Tudi Alya je nad samim nastopom zelo navdušena – zaupala nam je, da je bil nastop nad pričakovanji, odzivi so res fenomenalni, tako s strani medijev kot s strani samega občinstva po nastopu ter tudi komentarjev na družbenih omrežjih.

Alya bo vtis ponovila že čez dobra dva meseca na še enem prestižnem glasbenem festivalu v Šibeniku, kjer bo nastopila s skladbo ‘Ili s tobom ili sama’.

Deli