Alya osvaja tudi hrvaške poslušalce

7:48

Po izidu CDja ‘Iz dnevne sobe‘, Alya nadaljuje s koncertnimi nastopi. Potrjeni tudi že gostovanji na dveh prestižnih festivalih na Hrvaškem!

alya-1‘Iz dnevne sobe’ predstavlja številne Alyine uspešnice, osvežene z novimi ritmi in obogatene z raznovrstnimi instrumenti. Gre za nekoliko bolj intimen zvok, ki pa se odlično poda tudi njenim koncertom, na katerih ne manjka energije in sproščenosti. Alya skupaj z bendom res odlično obvladuje oder, komunicira z občinstvom in vedno poskrbi za izvrstno izvedbo. Ne navdušuje pa poslušalcev samo pri nas, ampak tudi na Hrvaškem, kjer bo v prihajajočih mesecih nastopila na dveh zvenečih festivalih.

alya-208. 06. bo s pesmijo ‘Sedam dana na moru’ sodelovala na festivalu CMC v Vodicah, 17. 08. pa s pesmijo ‘Ili s tobom ili sama’ na Šibenskem festivalu. Glasbo za obe pesmi je napisal Raay, besedili pa priznani hrvaški avtor Nenad Ninčević (Oliver Dragojević, Tony Cetinski, Mišo Kovač, Meri Cetinić …).
Tudi letošnje poletje bo za Alyjo delovno. Za obe pesmi v hrvaščini bo posnela videospota. Potrjene ima že številne koncerte po Sloveniji in na Hrvaškem. Preden se prava vročina začne, pa bo izdala še novo pesem, katere avtor bo Raay, pri ustvarjanju besedila pa bo med drugim sodeloval tudi Jan Plestenjak.

banner-ntrc-martinovanje

Deli