Bilbi predstavlja videospot za skladbo ‘Božič je lep’

12:09

Tokrat je Bilbi združila moči s svojimi varovanci iz mladinske gledališke skupine English Student Theatre II.gimnazija Maribor s katero sodeluje že zadnjih pet let. Prav v tem gledališču je bila tudi sama deležna svojih prvih odrskih korakov. Aktualni muzikal  gledališke skupine je Alica v Čudežni deželi v katerem je Bilbi prevzela vlogo koreografinje, scenaristke in umetniške vodje skupine.

Bilbi o videospotu: “V Božičnih dnevih naš vsakdan preoblečemo v barve in lučke, okitimo ga z okraski in venčki, skrbi pa pometemo za rdečo zaveso. V gledališču je zelo podobno, le da se to dogaja vsak dan. Posebej lepi so trenutki preden se dvigne rdeča zavesa, ko je zrak nabit s koncentracijo, tihim čebljanjem in pričakovanjem,… kot pri otrocih, ki komaj čakajo, da pogledajo pod smrečico.”

Za čudovito fotografijo je poskrbela Ramaida Osim, kot tudi za režijo v sodelovanju z Bilbi. Režijo videospota so narekovale dejanske priprave skupine pred predstavo, zato estetsko dodelane kadre dopolnjujejo posnetki v dokumentarnem slogu.

banner-ntrc-martinovanje

Deli