Bomb Shell je ‘Tu in zdaj’

9:49

bomb-shell-tu-in-zdajBomb Shell skupina skupaj z njihovo priljubljeno pevko Petro Zore, ki ob nedeljah s preobrazbami navdušuje v oddaji Znan obraz ima svoj glas, predstavlja novo skladbo iz aktualnega albuma …OB PETIH…”.

Skladba ‘Tu in zdaj’, za katero Bomb shello-vci pravijo, da je nova-stara, saj jo je moč slišati na njihovem prvencu …OB PETIH…”, nosi prav posebno sporočilo, Petra, ki je napisala besedilo za skladbo je povedala: “Ljudje smo v svojem vsakdanu deležni vedno več informacij. Preveč. Ko odpremo socialna omrežja vidimo življenje nekoga, ki mogoče to v resnici ni. Hrepenimo po všečkih, obdelanih fotkah, objavljanju vsakega koraka, … To mi ni najbolj všeč, dalo mi je motiv in tako sem napisala skladbo o vrednotah, ki bi morale biti pomembne v današnjem času. Ne smejo nam biti pomembni všečki, ukvarjanje s selfiji, … Ampak morali bi nam biti resnični pogovori, druženja in objemi z nam ljubimi ljudmi. Tega nam v današnjem času res primanjkuje.”

Simpatična pevka je še povedala, da s svojimi besedili skuša svoje oboževalce posredno nagovoriti naj si vzamejo trenutek za prijatelje in družino ter naj raje kakovostno preživijo čas z njimi, kot pa za računalniki ali telefoni.

Skladba ‘Tu in zdaj’ pa je dobila tudi videopodobo. Videospot je bil posnet v naši prestolnici, v njem pa igra tudi nadebudna igralka in profesionalna plesalka Katja Škofic, ki pravi da je med snemanjem s skupino  Bomb Shell nadvse uživala in je nestrpno pričakovala izzid.

Ob vprašanju o prihajajočih projektih skupine Bomb Shell in njihove pevke Petre Zore, je bobnar Brane Štubljar ml. povedal: “Skupina trenutno dela s polno paro. Polni smo zagona in ustvarjalnosti. Zdaj na vso moč podpiramo in stojimo ob strani naši Petri, ki nas vse bolj preseneča in navdušuje na oddaji Znan obraz ima svoj glas. Sicer pa pridno vadimo in se pripravljamo na nove projekte ter koncerte, ki se nam približujejo. Res nas čaka lepo obdobje.”

Ob izidu videospota je Brane še dodal, da potihoma že snujemo načrte za izid njihovega drugega albuma, ki kot pravi bo za njih res poseben, saj so ostali še bolj zvesti sebi in njihovemu zvoku.

Deli