Carpe Diem band predstavlja nove ‘Tapete’

14:02

Zakaj ravno tapete?
Ko skupaj izbereš tapete, veš da to ni več le romanca in da je “na tapeti” več kot le lep vzorec. Ko se enkrat konča, se tudi srce, kot tapete s stene, ne odlepi, brez da se ne bi vsaj malce raztrgalo. Takrat je čas, da pustiš preteklost za sabo in rečeš “Carpe Diem” novim priložnostim. Ampak še vedno se kdaj rad spomniš kako lepe so bile te vajine “tapete” in kar so predstavljale…

Kaj še načrtuje skupina v prihodnje?
Poleti bo skupina polno zasedena s koncerti, snemanjem videospota za Tapete in snemanjem novih komadov. Poletje bo tudi prineslo tradicionalno Terasanje, ki vedno znova navduši z glasbo, fenomenalnim vzdušjem in ambientom na skriti celjski terasi. V pripravi je tudi prav poseben izid albuma, ki bo povzel vse Carpe Diem band skladbe od Jutr naprej ter glasbo povezal tudi s percepcijo in umetnostjo. Uf, obeta se noro poletje!

Kdo so Carpe Diem band?
Še ne poznaš razigrane glasbene skupine, ki si je nadela pozitivno naravnano ime “Cape Diem” ali “užij dan”? Marsikdo jih prepozna po njihovi “jutr, jutr vse bo vredu”, kdor pa jih spremlja na koncertih in družabnih omrežjih pa tudi kot kreativno skupino, ki v rednih intervalih predstavlja svežo, novo glasbo, koncerte, videospote in dogodke.  Njihov glasbeni spekter in stil povzema in meša glasbene stile pop-a, rock-a in ska-ja, včasih namoči prste v mirni baladi ali pa vse skupaj zabeli z disko in funk ritmi. Rezultat je prepoznavna stilska kombinacija, ki te ne pusti hladnega če njihovo glasbo poslušaš po radiju in še manj ko te glasba kar sama premakne na njihovem koncertu. S fanti ti zagotovo nikoli ni dolgčas, njihov kreativni ritem pa zadnje čase bije vedno hitreje. Kdo so Carpe Diem? Zdaj veš!

Deli