Celjsko gledališče z novo sezono in novim imenom

13:56

V Slovenskem ljudskem gledališču Celje so predstavili novo abonmajsko sezono. Repertoar nove gledališče sezone je zelo raznolik in pester. Celjsko gledališče je prvič v svoji zgodovini pohvalila strokovna komisija na ministrstvu za kulturo. Z novo sezono prihaja tudi nova vizualna podoba tiskanih in spletnih publikacij ter novo komunikacijsko ime, ki se bo v skrajšani različici glasilo Gledališče Celje.

slg celjeV Slovenskem ljudskem gledališču Celje bodo v prihajajoči se sezoni uprizorili sedem predstav – pet na Velikem odru in dve na Malem odru. Na celjskem odru bodo tudi prvič ponudili več kot eno novo dramo, pravi upravnica gledališča Tina Kosi.

banner-uniforest-prodajalna-husquarna-kosilnice-marec-2020

Program, ki so ga pripravili, se bo dotikal perečih problemov sodobne družbe, kot odnos med materjo in sinom ter problemom migracij v današnjem času. Tudi letos s celjskim gledališčem sodelujejo režiserji različnih generacij.

V prihajajoči sezoni bosta za najmlajše obiskovalce gledališča na voljo dopoldanski in popoldanski Abonmajček. Prihajajočo sezono bodo v Gledališču Celje začeli s prenovljeno dvorano in obema foyerjema. Zaradi prenove gledališča bo predvpis potekal v Celjski kulturnici, nasproti gledališča.

BGO