Celjsko tožilstvo vložilo zahtevo za preiskavo zoper Abramova zaradi suma umora

13:36

Celjsko okrožno državno tožilstvo je danes na Okrožno sodišče v Celju vložilo zahtevo za preiskavo zoper Sebastiena Abramova zaradi utemeljenega suma, da je storil kaznivo dejanje umora iz nizkotnih nagibov in na zahrbten način. V zahtevi za preiskavo je tožilstvo predlagalo tudi odreditev pripora zoper obdolženega, in sicer zaradi begosumnosti in ponovitvene nevarnosti.

Pred štirimi leti naj bi namreč Abramov v Pernovem pri Žalcu med čiščenjem puške ustrelil svoje dekle.

sodisceSebastien Abramov je sicer od 7. marca letos v priporu zaradi zavarovalniške goljufije. Štirje osumljenci iz Ljubljane so namreč pri petih zavarovalnicah sklenili zavarovalne police za nezgodno in življenjsko zavarovanje ter nato zahtevali odškodnino, ko si je 21-letnica, ki je tudi v priporu, namerno odrezala roko nad zapestjem. V teh dneh se je v javnosti pojavila informacija, da je Abramov sodišču posredoval informacijo, da ponuja milijon evrov, če njega in njegovo dekle izpustijo iz pripora.

Celjski kriminalisti pa so Abramova kazensko ovadili, ker naj bi svoje nekdanje dekle leta 2015 umoril na zahrbten način in iz koristoljubja.

AB, STA

banner-ntrc-martinovanje

Deli