Dan žena z Miranom Rudanom pri tebi doma

14:24

dan-zena-rudanSi predstavljate, da vas v dnevni sobi obišče vaš najljubši pevec, s katerim lahko skupaj zapojete, se fotografirate in se imate super? In vse to doživite na svojem domačem kavču?

Radio Celje vam ob dnevu žena ponuja edinstveno priložnost, da čisto od blizu spoznate svojega najljubšega izvajalca. Eno poslušalko bo na domu obiskal eden najpopularnejših slovenskih pevcev Miran Rudan.

Prijavite se za nepozabno doživetje, ki vam ga bo pričaral. Miran Rudan bo zagotovo vaš dom napolnil z neverjetno energijo in vročimi uspešnicami.

Prijave zbiramo do petka, 6. marca, do 8. ure in že komaj čakamo, da bomo lahko eno od poslušalk prav na dan žena, v nedeljo, 8. marca, osrečili ter ji pričarali nepozaben dan.

Kaj morate storiti?

Na spletni strani Radia Celje izpolnite prijavni obrazec. Prijavite sebe ali osebo, ki jo želite presenetiti. Morda se bo zgodilo, da se bo Miran Rudan oglasil ravno pri vas. Vaša naloga je, da nas in Mirana Rudana prepričate, zakaj naj potrka prav na vaša vrata ali na vrata osebe, ki ji želite pripraviti nepozabno presenečenje.

Na Radiu Celje ne bomo poskrbeli samo za glasbeno, ampak tudi za kulinarično presenečenje. Za to, da bo vaša miza ob Miranovem obisku polna dobrot, bo poskrbela gostilna Krpan iz Šmarja pri Jelšah.

Polja označena z * so obvezna
Help Text

Gostilna Krpan vas vsak dan vabi v prijetno okolje, kjer strežejo odlično pripravljene lokalne jedi, slovenske kulinarične specialitete, mednarodne jedi, odlične sladice in izbrana vina.

Prav tako vam nudijo zelo okusne malice, kosila, jedi po naročilu ter catering na rojstnih dnevih, zabavah in porokah.

Pravila nagradne igre

Deli