Do poletja nov hotel in delovna mesta

8:29

Če so bile konec lanskega leta stvari okoli gradnje novega žalskega hotela v Arnovskem gozdu še zavite v tančice skrivnosti, je sedaj jasno, da bo nastajajoči moderni hotel ob avtocesti vodil Zoran Podkoritnik. Investitor hotela je uspešen žalski podjetnik Enes Draganović, čigar osnovna dejavnost ostaja prevozništvo.

V Arnovskem gozdu v neposredni bližini avtocestnega priključka Arja vas je letošnjo zimo zelo živahno. Lidl v tamkajšnji poslovni coni gradi osrednji logistični center, tik ob avtocestnem izvozu pa žalski podjetnik Enes Draganovič gradi že dolgo časa napovedovan hotel. Ta bo, po napovedih menegerja hotela Zorana Podkoritnika, vrata odprl letos poleti.

Hotel je zasnovan na podlagi modernih arhitekturnih smernic. Imel bo štiri zvezdice, v njem bodo restavracija, konferenčna soba, wellness, fitnes in 48 sob.

V hotelu bo že v tem letu zaposlitev dobilo več deset ljudi. S širitvijo in novimi projekti, ki jih po besedah Podkoritnika že snujejo v ozadju, bo teh zaposlitev še več. Ostalih številk sogovornik še ne razkriva, tako še vedno ni znano koliko bo celotna naložba stala. Vrednost izgradnje in opreme novega modernega hotela naj bi javnosti razkrili konec meseca.

LKK, foto: hotelA