Domen Kumer in Ansambel Stil navdušujejo s hudomušno a povsem življenjsko skladbo…

8:00

LEVO DESNO!

Domen Kumer nam je zaupal, da je do ideje, da združijo moči, prišlo na enem od skupnih koncertov, kjer je beseda dala besedo in kar hitro so se fantje zaprli v studio ter pričeli z ustvarjanjem nadvse zabavne skladbe z navihanim sporočilom.

kumer-stil-levo-desno-1Glasbo zanjo je napisal Domen Kumer skupaj s članom njegovega benda Alenom Partlčem, besedilo je napisal Gašper Jazbec, za aranžma in produkcijo pa je poskrbel Domen Kumer.
V videospotu, se z Domnom odpravita na zmenkarije, da bi našla tisto ta pravo. Domen pravi da sam, ni nikoli poskušal najti ljubezni na ta način. “V osnovi je to stvar kemije. Če klikne in nastane neka iskrica, super, če tega ni, pa tudi nobene zmenkarije ne pomagajo. “Meni je pomembno da je dekle iskreno, zabavno in da zna razmišljati s svojo glavo” je ob izidu pesmi povedal simpatični pevec. Istega mnenja je Gašper Jazbec, frontman Ansambla Stil, ki pravi, da tista taprava ni nujno vedno tista najbolj postavna “Dekle mora imeti neko dobro energijo, to me vleče”. Priljubljena glasbenika, ki vsak v svojem slogu navdušujeta s premnogimi uspešnicami, sta prepričana, da so tudi tokrat, s pravimi notami in dobrimi rimami, zlezli v ušesa poslušalcev, ki so pesem vzeli za svojo. Prvi odzivi so res izjemni. Tako naključni poslušalci, kot njuni glasbeni kolegi pesem označujejo za njihovo najboljšo do sedaj.
kumer-stil-levo-desno-2Skupaj s pesmijo LEVO DESNO predstavljajo tudi videospot, v katerem ne manjka čednih deklet, ampak za informacijo ali sta glasbenika našla tisto tapravo pa pravita, da je nujen ogled spota. Za produkcijo videospota so poskrbeli fantje iz ekipe NeoVisuals skupaj z Gašperjem Jazbecem, ki je prispeval k videospotu scenarij.