El Kachon predstavlja novi videospot / singel

9:02

Ples zagrnjenih zaves prvi singel, s katerim napovedujemo izid drugega albuma benda El Kachon – PLN – Permanently Lubricated Nuts.

Naša glasba je to, kar slišimo v naših glavah, ko se izključijo vsi predvajalniki, telefoni in računalniki in ostane samo pristna mešanica vsega, kar so naša ušesa do danes dobrega zaužila.

banner-uniforest-prodajalna-husquarna-kosilnice-marec-2020

Dišijo nam tuji odri, radi bi bili slišani tudi izven Slovenije. Navezujemo stike v drugih državah, v nekaterih smo že igrali, pripravlja pa se tudi izid plošče v tujini

Na koncertih se ženemo za pristnim, grobim rock`n´roll zvokom in se ne sprašujemo o aktualnih glasbenih in modnih trendih.

Skozi glasbo navezujemo nova prijateljstva, delimo izkušnje, se učimo od izkušenejših in s kreativnostjo in igranjem ohranjamo zdravo pamet.

El Kachon ni samo bend, so vse vibracije in čustva, ki jih lahko glasba, še posebej blues, izrazi na svoj surov, globok in včasih kar mističen način. El Kachon je brezčasni časovni stroj, ki te odpelje tja, kjer se vsi čutimo povezani v eno. El Kachon je prvinski, iskren in neizogiben.

Deli