Gregor Ravnik in Klapa Semikanta z novo pesmijo

13:16

klapa-semikanta-in-gregor-ravnikKlapa Semikantá je leto začela s prvo avtorskim projektom, zdaj pa predstavlja novo pesem. Posneli so jo z enim najbolj talentiranih pevcev mlajše generacije, Gregorjem Ravnikom, ki je s člani klape prvič zapel ob njihovi peti obletnici delovanja. Tam jih je slišal prekaljeni obalni glasbenik in avtor številnih uspešnic Marino Legovič in hitro je prišlo do ideje o glasbenem sodelovanju.

Novi projekt ima pomenljiv naslov “To ni pesem“. To je romantična ljubezenska balada, v kateri se prepletata čutni tenor in melodična vokalna spremljava. Besedilo je napisal Leon Oblak, aranžma za pevce pa Davorin Lovrečič. Skladbo je posnel Jan Baruca, s katerim oboji sodelujejo že nekaj časa.

Sicer pa tako fante iz klape kot Gregorja v prihodnjih mesecih čakajo veliki projekti. Oboji se bodo namreč udeležili dveh največjih glasbenih festivalov pri nas: Klapa Semikantá bo prvič nastopila na Melodijah morja in sonca, kjer se bo predstavila z novo avtorsko skladbo, Gregor pa bo ob koncu poletja prvič nastopil na Slovenski popevki.