Horoskop za četrtek, 16. maj

19:27

OVEN

Prijetno vas bo grelo spoznanje, da nekomu zaradi vas bije srce hitreje. Načrt boste naredili mimogrede, vprašanje pa je, kako ga boste lahko tudi izpeljali.

BIK

Od partnerja boste veliko pričakovali, vendar mu boste pripravljeni tudi veliko nuditi. Pazite, da ne bo vaš odnos dišal po posesivnosti, saj bi to lahko skazilo medsebojen odnos.

DVOJČKA

Prijatelji vam vedno veliko pomenijo in tudi tokrat bo tako. Čaka vas prijetno presenečenje, dovolite, da vas tokrat drugi razveselijo in poskrbijo za vaše udobje. Zaslužili ste si.

RAK

Tisti, ki misli, da potrebujete zaščito, se močno moti, saj vas ne pozna dovolj dobro. Vendar vam bo že njegova skrb pomenila veliko. To boste znali ceniti.

LEV

Čaka vas pester dan, v katerem se bo veliko dogajalo. Ne planirajte nič točno na ure, ker se bodo situacije spreminjale, s tem pa tudi vaši načrti.

DEVICA

Napočil je čas, da se malce umirite in odpočijete. Čaka vas odlična družba, le telefon morate zavrteti. Ne čakajte predolgo, da vam kakšna višja sila ne zameša štrene.

TEHTNICA

Pri reševanju uradne zadeve boste vezani na druge ljudi in tokrat ne bo odvisno od vas, kdaj se bo vse skupaj odvilo. Kar nekaj živcev vam bo šlo. Ne obremenjujte se, saj ste sami naredili vse, kar je bilo mogoče.

ŠKORPIJON

Vaša šarm in privlačnost ne bosta ostala neopažena. Sprva vas bo zbegalo, kasneje pa zabavalo. Kljub temu boste nejeverni Tomaž in ne boste verjeli tistemu, kar boste slišali. Hoteli boste nekaj več.

STRELEC

Preteklost vas bo lovila na vsakem koraku in pošteno boste morali zagrabiti za delo, da boste razreševali vse, kar se bo dogajalo. Pri tem ne gre za vašo zamudo, krive bodo okoliščine.

KOZOROG

Mudilo se vam bo, saj boste hoteli vse postoriti. Kljub temu bodo ostajale določene stvari nedokončane ali celo nedorečene. Nič ne morete pospešiti, čas mora narediti svoje.

VODNAR

Ko boste razmišljali o prijateljih, boste ugotovili, da jim imate zelo malo, vsi ostali so samo znanci. Vendar je eno še posebej lepo, saj vas notranje bogati in plemeniti. Ohranite ga.

RIBI

Mikalo vas bo stopiti na drugačna pota, kot jih ubirate običajno. Takšen poskus je lahko zelo zanimiv, tudi zabaven. Ne razmišljajte o posledicah, saj jih ne bo.

 

ASTROLOGINJA DOLORES JE DOSEGLJIVA NA 041 519 265 IN NA 090 64 30 TER NA FACEBOOK DOLORES ASTRO. CENA POGOVORA JE 2,19€, OZ. PO CENIKU VAŠEGA OPERATERJA. ASTROLOGINJO GORDANO LAHKO POKLIČETE NA 041 404 935  IN NA FACEBOOK ASTROLOGINJA GORDANA.

Deli