Horoskop za nedeljo, 7. julij

0:01

OVEN

Imeli boste občutek, da vam neka oseba nekaj prikriva. Stvari ne bodo takšne, kot bodo videti na prvi pogled. Zaradi tega pazite, da se ne prenaglite pri obtoževanju.

BIK

Dan ni primeren za finančna vlaganja, še manj za posojanje denarja. Informacije, ki jih boste prejeli, vzemite z rezervo, saj nikakor ne bodo dokončne, mogoče bodo celo nepravilne.

DVOJČKA

Zase boste pripravljeni storiti veliko več kot v preteklosti. Šlo bo tudi za odločitve, ki ste jih pred tem odklanjali. To je zagotovo spodbudno dejstvo tudi za ljudi iz vaše okolice.

RAK

Nekdo, s katerim ste poslovno povezani, lahko ima v tem času velik vpliv na vaše čustveno življenje. Na nenavaden način je lahko ta oseba vpletena v dogodke, ki se bodo odvijali v prihodnosti.

LEV

Postavljeni boste v obrambno pozo, če boste le slutili, da vas kdo napada. V resnici ne bo nobenega napada, zato morebitnih izrečenih opazk ali pripomb ne jemljite resno.

DEVICA

Svoj tempo boste nekoliko upočasnili, za kar je napočil že skrajni čas. Veliko previdnost svetujem pri denarju, pazite, da ga ne izgubite ali kam založite.

TEHTNICA

Da se boste izognili nepotrebnemu stresu in gneči, ne čakajte s svojimi opravki do zadnjega dne. Bolje je, da kaj storite celo pred časom, ki zahteva svoje. Nič ne prelagajte na jutrišnji dan.

ŠKORPIJON

Ne pričakujte, da bodo drugi živeli po vaših merilih. Tokrat boste težje lahko vplivali ali uveljavili svoje stališče. Pustite, da vsak diha in funkcionira v svojem lastnem ritmu.

STRELEC

Nekatere stvari si enostavno ne boste dovolili zaradi prepričanja, da vam to ni dovoljeno ali pa da se ne spodobi. Taka vrsta morale je nekaj novega tudi za vas, pa saj ne bo trajala predolgo.

KOZOROG

Če ste še sami in boste iskali svojo sorodno dušo, lahko v tem času naletite na zelo zanimive, celo nenavadne situacije. Iz njih boste znali potegniti tisto več, tisto najboljše.

VODNAR

Ljubezen se lahko zgodi povsod, presenetljivo in zelo zanimivo. Priložnosti ne boste izpustili iz rok. Naj bo v tem poletju vroče tudi v vašem srcu.

RIBI

Razpolagali boste z znanim faktorjem x, ki se mu nihče ne bo mogel upreti. Kjerkoli se boste pojavili, boste želeni. Vaša priljubljenost je v velikem porastu, kar vam bo dalo krila.

HOROSKOP  JE ZA VAS PRIPRAVILA ASTROLOGINJA DOLORES, KI JE DOSEGLJIVA NA 041 519 265 TER NA 090 64 30 IN NA FACEBOOK DOLORES ASTRO.

GORDANO LAHKO POKLIČETE NA 041 404 935 IN NA FACEBOOK ASTROLOGINJA GORDANA.

 

Deli