Horoskop za ponedeljek, 5. avgust

0:01

OVEN

Pred vami je novo poglavje in nova zgodba vašega življenja. Jasno je, da ste trdno odločeni biti glavni igralec in režiser v tej zgodbi. No, zaplete pa bo namesto vas pisalo življenje samo.

BIK

Manjše težave lahko pričakujete v komunikaciji z drugimi. Nikakor ne boste mogli najti skupnega jezika, zato ravnajte skrajno previdno. Denarja vam sicer ne bo primanjkovalo, vendar ne zapravljajte.

DVOJČKA

Ne kažite tako očitno svoje želje, da želite biti cenjeni in pohvaljeni s strani drugih ljudi. Lahko se celo zgodi, da bodo zaradi tega drugi do vas neiskreni. Trenutno niste najbolj objektivni, previdnost ne bo odveč.

RAK

S partnerjem se lahko zaradi različnih pogledov na življenje prepirate. Ne silite vanj s pogovori, pustite mu čim več prostega časa in ne obremenjujte ga z ljubosumnostjo. Pri delu boste imeli svoje ideje.

LEV

Ne jemljite vsega tako resno, kajti določenih stvari kljub svojim prizadevanjem ne boste mogli spremeniti. Nagnjeni boste k podcenjevanju lastnih zmožnosti, lahko se celo smilite sami sebi.

DEVICA

Ne bodite tako odvisni od mnenja drugih ljudi, ni res, da vas vsi opazujejo in ocenjujejo. Imate tudi občutek, da vaš finančni položaj ni dober, vendar temu nikakor ni tako. Le vi ste prezahtevni.

TEHTNICA

Vaš odnos s partnerjem se bo poglobil, čeprav brez težav vseeno ne bo šlo. Prisiljeni boste reševati nek nesporazum. Z diplomacijo lahko rešite veliko. Vaša odpornost bo nižja, uživajte dodatke vitaminov.

ŠKORPIJON

Čutili boste željo po bolj pestrem družabnem življenju. Samote ne boste prenašali, vleklo vas bo ven. Ljudje se vam bodo zdeli zanimivi, čeprav boste sami stali bolj ob strani.

STRELEC

Ponudba še vedno velja, vi uredite svoje dolžnosti, drugi bodo poskrbeli za plačilo. Delujte premišljeno, drugače lahko povzročite zaplete. Ne poigravajte se s čustvi neke osebe, drago vas lahko stane.

KOZOROG

Obeta se vam neko napredovanje, vi pa še niste popolnoma pripravljeni za skok naprej. Pričeli boste razmišljati o vseh možnih zapletih. Vsega ne morete rešiti naenkrat, delujte postopno.

VODNAR

Svoje zdravje ste prav grdo zanemarili. Tudi partner ne bo imel več dolgo potrpljenja z vami, dovolj mu je godrnjanja. Malce se osredotočite, kam vas vodijo poti. Nekatere težave se bodo razblinile.

RIBI

Več se ukvarjajte s fizično aktivnostjo, pa boste tudi psihično bolj sproščeni. Napetosti zadnjih dni se vam lahko poznajo na številnih področjih. Uredili boste dve zadevi na en mah, česar boste veseli.

Deli