Horoskop za ponedeljek, 8. julij

0:01

 OVEN

Usmerite del svoje pozornosti na nekoga, ki komaj čaka na vašo družbo. Na uradnem področju vam bo uspelo z  nekaj odličnimi potezami stopiti iz začaranega kroga.

BIK

Morebiti boste nekaj svoji odločitev težje sprejemali, kajti v podzavesti se bo porajal strah pred porazom in izgubo. Z visoko dvignjeno glavo se morate v tem dnevu boriti pred negativnimi vzgibi.

 DVOJČKA

Vaše akcije bodo rodile reakcije in zadeve se bodo začele odvijati v želene smeri. Prav je, da na neko zadevo gledate iz drugega zornega kota in za dokončno odločitev počakajte še nekaj časa.

 RAK

Izkoristite prav vsak trenutek svojega življenja, saj v tem času premalo cenite malenkosti. Obetajo se vam manjše spremembe v čustvenem smislu, zato se ne oklepajte starih, neuporabnih vzorcev.

LEV

Vaš delovni elan bo močno v porastu, zato se boste veselili kot že dolgo ne. Prepustili se boste nekomu, ki ima več izkušenj na določenem področju in poželi velik uspeh.

 DEVICA

Ponovno se vam bo povrnilo zaupanje vase in naprej boste odkorakali z visoko dvignjeno glavo. Tudi  obveznosti vas ne bodo obremenjevale, zato bo napredovanje še toliko bolj očitno.

 TEHTNICA

Pred vami je prelomno obdobje, v katerem boste tudi iskali sami sebe. Nikar po nepotrebnem ne izgubljajte dragocenega časa in še bolj dragocene energije.

ŠKORPIJON

Odločiti se morate, kaj želite in bolj konkretno slediti vašemu cilju. Pokazala se bo vaša prava narave, zato se imejte dobro v oblasti. Ne dovolite si, da drugi odločajo o vas.

 STRELEC

Pazite, da ob neki kočljivi situaciji ne bo prišla na dan vaša ognjena narava. V tem času se morate imeti popolnoma v oblasti. V popoldanskih uricah se vam lahko obeta nekoliko več zabave.

 KOZOROG

Utrujenost in razdražljivost se bo tokrat umaknila vaši dobri presoji, zato boste dosegali lepe rezultate. Nikar si po nepotrebnem ne zagrenite priložnosti, ki jo imate pred seboj.

 VODNAR

Vaše razpoloženje bo tudi tokrat spremenljivo, zato se ne boste znali odločati, kako naprej. Čas, ki je pred vami je odločilen predvsem za poslovno področje.

 RIBI

Zadnje čase so bile obremenitve nekoliko bolj stresne, zato si lahko danes odpočijete, saj boste preživeli čudovit dan. Dobili boste novice, zaradi katerih vam bo srce hitreje utripalo.

ASTROLOGINJO GORDANO LAHKO POKLIČETE NA 041 404 935 ALI NA 090 66 17  IN NA FACEBOOK ASTROLOGINJA GORDANA.

 ASTROLOGINJA DOLORES JE DOSEGLJIVA NA 041 519 265 IN NA 090 64 30 TER NA FACEBOOK DOLORES ASTRO.

 CENA POGOVORA JE 2,19€, OZ. PO CENIKU VAŠEGA OPERATERJA.

 

Deli