Horoskop za soboto, 13. julij

0:01

OVEN

Današnji dan je lahko v mnogo čem drugačen od ostalih. Če si zabave ne boste privoščili nocoj, vam v kratkem ne uide. Odlično se boste zabavali in sprostili kot že dolgo ne.

BIK

Vaša samozavest bo v tem času precej nihala. Na nekaterih področjih boste popolnoma prepričani vase, na drugih izgubljeni. Ljudem boste težje zaupali, zato ne boste veliko v družbi.

DVOJČKA

Partner vam bo stal ob strani, vendar vseeno ne smete pričakovati čudeža. Če boste imeli točno zastavljene cilje, boste veliko lažje delovali. Vedite, da lahko na svoje življenje vplivate le vi.

RAK

Z močjo lastne volje bo vse lažje. Pritiski bodo toliko manjši, če se boste malce več ukvarjali s svojo duševnostjo. Svojo energijo morate skoncentrirati, kajti pred vami je zanimivo obdobje.

LEV

Nestabilno stanje, v katerega ste zapadli, bo še kar nekaj dni v ospredju. Nikar ne mislite, da ste toliko odvisni od drugih, svojo usodo si krojite sami, zato pogumno nadaljujte s svojimi prizadevanji.

DEVICA

Veliko ste postorili, vendar še vedno niste zaključili. Z zadovoljstvom boste ugotavljali, da ste zelo privlačni za nasprotni spol. Videz sicer ni vse, najpomembnejša je dobra energija, ki jo izžarevate.

TEHTNICA

Pred vami je mnogo izzivov, ki jih boste z lahkoto razrešili. Ustavili se boste tudi na čustvenem področju in želeli razčistiti nastalo situacijo, ki je zapletena kot le kaj.

ŠKORPIJON

Ne trudite se, da bi bili nekdo drug. Naučiti se morate, da se boste v svoji koži dobro počutili. Veliko energije boste vložili v to, da vas drugi vidijo v lepši luči.

STRELEC

Prevzela vas bo nakupovalna mrzlica. Prav je, da si obnovite garderobo in mogoče obiščete tudi frizerja, saj se vam bo zaradi tega močno dvignila samozavest.

KOZOROG

Več pozornosti namenite pravilni prehrani in zmerni aktivnosti. Fizično se ne boste počutili najbolje, zato morate malce presekati z rutinskimi opravili, ki vam povzročajo še večjo monotonijo.

VODNAR

Enega od svojih načrtov boste morali spremeniti v zadnjem trenutku. To vam lahko vnese malce zmede, vendar se boste odlično znašli. Nekdo bo odpovedal obisk.

RIBI

Pričakujete lahko nenadne denarne izdatke, zato bo tokrat šlo z denarjem bolj na tesno. Najraje bi se umaknili in drugim prepustili, da rešijo vaš položaj. Nikar, znajti se boste morali sami.

HOROSKOP  JE ZA VAS PRIPRAVILA ASTROLOGINJA DOLORES, KI JE DOSEGLJIVA NA 041 519 265 IN NA 090 64 30 IN NA FACEBOOK DOLORES ASTRO.

GORDANO LAHKO POKLIČETE NA 041 404 935 IN NA FACEBOOK ASTROLOGINJA GORDANA.

 

Deli