Horoskop za sredo, 10. julij

0:01

OVEN

Ne bodite preveč popustljivi do drugih, saj tudi od vas vsi pričakujejo natančnost in vestnost. Lahko si dovolite celo malce samohvale, prav nič vam ne bo škodovala.

 BIK

Na področju vašega zasebnega partnerstva tokrat nič ne spreminjajte. Ker boste imeli občutek, da je tokrat partner močnejši od vas, vam lahko prične zmanjkovati samozavesti. Ne bodite črnogledi.

 DVOJČKA

Ker ste v preteklosti že uredili pomembno uradno zadevo, bi morali sedaj biti mirni in zadovoljni. Partner vam bo v veliko oporo že samo s svojo prisotnostjo, vi pa tudi prispevajte svoj delež.

 RAK

Sprejeli boste izziv. Ker boste polni elana in tekmovalnosti, vam bo tudi uspelo. Svoja prava občutja boste hoteli na vsak način prekriti, vendar vam to ne bo popolnoma uspelo.

 LEV

Ravnajte so nasvetu ljudi, ki so bolj izkušeni od vas. Naj vas ne zanese predaleč, ker se boste s težavo vrnili nazaj. Bodite realni in brzdajte svoja pričakovanja. Vse potrebuje svoj čas, tudi vaši projekti.

 DEVICA

Od sebe lahko pričakujete kar največ, pomembno pa je tudi to, da si lahko popolnoma zaupate. Pozitivni obeti se izkazujejo tudi na področju financ. Pretekli napori so se vam obrestovali.

 TEHTNICA

Prevladovalo bo spremenljivo razpoloženje. Potrudite se in se malce poglobite vase, kaj bi sploh radi v tem obdobju. Ker boste bolj pasivni, ni primerno, da se danes odločate za konkretno akcijo.

 ŠKORPIJON

Že večkrat ste lahko ugotavljali, da  včasih ne znate ravnati s svojim denarjem. Veliko previdnost vam svetujem tudi v tem času. Potrebo po luksuzu in zapravljanju boste morali bolj kontrolirati.

 STRELEC

Pot, za katero ste se odločili, bo terjala od vas kar nekaj sprememb, za katere že dolgo veste, da so nujne. Ne odlašajte, čim prej storite vse uradne korake, ki so za vas eksistenčnega pomena.

 KOZOROG

Zaradi pretiranih obremenitev v zadnjem obdobju lahko trpi celo vaše zdravje. Porazdelite nekaj dela še na ostale, saj vendar niste sami. Za počitek in sprostitev pa poskrbite pravočasno.

 VODNAR

Na finančnem področju boste zelo iznajdljivi, zato vam denarja tokrat ne bo primanjkovalo. Vseeno pa ravnajte trezno in se izogibajte nepremišljenim tveganjem. Sprejeli boste nek izziv.

 RIBI

Nekdo lahko izkoristi in zlorabi vašo zaupanje. To sprva ne bo očitno, kasneje pa boste imeli neprijeten občutek. Zaupajte intuiciji in ne bodite preveč radodarni, ne s časom, energijo, še manj za z denarjem.

ASTROLOGINJO GORDANO LAHKO POKLIČETE NA 041 404 935 ALI NA 090 66 17  IN NA FACEBOOK ASTROLOGINJA GORDANA.

 ASTROLOGINJA DOLORES JE DOSEGLJIVA NA 041 519 265 IN NA 090 64 30 TER NA FACEBOOK DOLORES ASTRO.

 CENA POGOVORA JE 2,19€, OZ. PO CENIKU VAŠEGA OPERATERJA.

 

Deli