Horoskop za sredo, 15. maj

19:26

OVEN

Težko boste ravnali v skladu s svojimi željami, saj boste morali upoštevati potrebe. To zahteva od vas kar nekaj prožnosti in diplomacije. Ne zanemarite tega nasveta.

BIK

Zelo pošteno boste pripravljeni spremeniti tisto, kar moti druge. Po razmisleku boste ugotovili, da tudi vam ni všeč določena značajska lastnost, ki jo imate.

DVOJČKA

Uživajte v svoji kreativnosti, saj je končno to odraz vaše vsestranskosti. Če to komu ni všeč, naj to bo njegov, ne vaš problem. Ne pustite se spraviti s svoje poti.

RAK

Moč vašega uspeha bo v sodelovanju z drugimi. Naj vas ne skrbi, uporabite domišljijo, nanizajte nekaj predlogov in zadeva se bo pričela odvijati v skladu z vašimi željami.

LEV

Tisti, ki vam bo resnično pozorno prisluhnil ter vas sprejel brez predsodkov, bo naredil pravi čudež za vaše počutje. Vrnite prihodnjič obratno, bodite vi pozorni poslušalec in se mu posvetite.

DEVICA

Življenje včasih ubira svoja pota. Znebite se svojih notranjih dvomov, mogoče se vam sploh ne bo potrebno soočati s situacijo, zaradi katere se obremenjujete. Vse se lahko obrne popolnoma drugače.

TEHTNICA

Uživajte v vsakem dnevu posebej, delajte tisto, kar vas veseli. Privoščite si minutke zase in za svoje hobije. Bodite radoživi in veseli. Vse ostalo pride samo po sebi.

ŠKORPIJON

Kar nekaj sprememb se kaže na obzorju, ni potrebe, da bi vas skrbelo, kako vam bodo obrnile življenje na glavo. Vsega, kar je pred vami, se lahko samo veselite, ker greste na bolje.

STRELEC

Ne ozirajte se nazaj, v preteklost. Kar je bilo, je bilo. Prihodnost pa je še kako v vaših rokah. Posvetite se načrtovanju tega, kar imate v mislih in se posvetite svojemu cilju.

KOZOROG

Tisto, kar je videti mogoče na prvi pogled nepomembno, lahko dobi čez čas na veljavi. Ne zanemarite nobene podrobnosti, naj nič ne uide vaši pozornosti.

VODNAR

Če boste čutili trdna tla pod nogami, vas ne more nič spodnesti. Naj bo vaše stališče in razmišljanje realno, čudežev res ne morete pričakovati. Potrebno pa bo še čakati.

RIBI

Včasih svojo domišljijo že kar zlorabljate. Pa kaj, ko je tako lepo malce sanjati pri belem dnevu. Vendar naj to ne traja predolgo in prepogosto.

 

ASTROLOGINJA DOLORES JE DOSEGLJIVA NA 041 519 265 IN NA 090 64 30 TER NA FACEBOOK DOLORES ASTRO. CENA POGOVORA JE 2,19€, OZ. PO CENIKU VAŠEGA OPERATERJA. ASTROLOGINJO GORDANO LAHKO POKLIČETE NA 041 404 935  IN NA FACEBOOK ASTROLOGINJA GORDANA.

 

Deli