Horoskop za torek, 9. julij

0:01

OVEN

Navidezno boste poslušali nasvet nekoga v bližini, v resnici pa delovali povsem po svoji presoji. Urejevali boste zadeve, ki imajo dolgoročno izredno velik uspeh.

 BIK

V tem obdobju svojega življenja potrebujete ljubezen in oporo, na katero se lahko zanesete. Prepustili se boste dogodkom in doživite lahko nekaj zares izjemnega.

 DVOJČKA

Veliko obveznosti imate pred seboj in kar nekaj sitnosti, ki so povezane s preteklostjo. Delovati morate bolj sistematično, saj se vam obetajo pozitivne spremembe.

 RAK

Vplivi planetov bodo pozitivno delovali predvsem na vse nove premike, ki jih načrtujete v prihodnje. Malce bo motena stopnja koncentracije v dopoldanskem času, v popoldanskem pa se vam obeta prijetno presenečenje.

 LEV

Kljub temu, da imate včasih vsega čez glavo boste uspeli v dobrem podvigu. Nadaljujte s taktiko, ki ste si jo zastavili in se nikar ne ustavljajte. Tudi v ljubezni se vam obeta lepa sprememba.

 DEVICA

Zapleti na poslovnem področju so rezultati, ki so nujno potrebni, da se doseže napredovanje. Popaziti morate na svoje zdravje, saj včasih pretiravate pri naprezanju.

 TEHTNICA

Nikar ne ponovite napake, katero ste že zgrešili v preteklosti. Tokrat lahko zadeve obrnete sebi v dobro in dosežete zavidljive rezultate. Pred vami je nepričakovan preobrat v ljubezni.

 ŠKORPIJON

Veliko obveznosti je pred vami, zato se na svoji poti ne ustavljajte temveč resno in preudarno rešujte zadeve. Zaradi vpliva Lune boste malce nestrpni v ljubezenskem odnosu.

 STRELEC

Na prihodnost boste gledali s pridihom nadčutnega in se brez strahu predajali obveznostim, ki pa v tem času ne bodo tako majhne. Uspehe boste nizali drugega za drugim, zato se vam obeta napredovanje.

 KOZOROG

Malce boste notranje napeti, kajti niste dosegli tistega kar želite. Sledi preteklosti bodo tako močne, da ne boste mogli ubežati. Najboljša rešitev je, da se soočite sami s seboj.

 VODNAR

Zadovoljni boste ob nenadnem poslovnem uspehu in skušali iz vsega skupaj potegniti tisto nekaj več. Partner se bo močno oziral na vaše želje, zato bo vladala harmonija in sreča.

 RIBI

Začetek dneva bo zelo spodbuden, zato boste imeli kar nekaj dobrih idej, kako izboljšati stanje. Skrbelo vas bo za prihodnost, vendar je strah odveč, vse se bo dobro izteklo.

ASTROLOGINJO GORDANO LAHKO POKLIČETE NA 041 404 935 ALI NA 090 66 17  IN NA FACEBOOK ASTROLOGINJA GORDANA.

 ASTROLOGINJA DOLORES JE DOSEGLJIVA NA 041 519 265 IN NA 090 64 30 TER NA FACEBOOK DOLORES ASTRO.

 CENA POGOVORA JE 2,19€, OZ. PO CENIKU VAŠEGA OPERATERJA.

Deli