Jernej Zoran predstavlja singl ‘Povej’

18:13

Novomeški kitarist izjemno plodno glasbeno leto zaključuje s singlom ‘Povej’ s spomladi izdanega albuma “V svojem filmu”. Večino skladb na albumu je odpel sam, tokrat pa je mikrofon ponovno prepustil gostji. Tudi nov singl je družbeno angažiran, le da ne udriha po sistemu kot v sarkastičnih in pikrih ‘Bruseljskih predpražnikov’.

‘Povej’ je »budnica človeštvu«, je optimističen, pozitivno naravnan singl, ki nagovarja vsakega od nas. Pesem je zapela odlična kočevska pevka Urška Baković, ki smo ji že imeli priložnost prisluhniti v Jernejevem singlu ‘Bodi to, kar si’.

Ustvarjalnosti dolenjskemu glasbeniku ne manjka, saj je le slab mesec pod umetniškim imenom Ivansson izdal album “Gotcha!”, zbirko inštrumentalnih kitarskih rockovskih skladb, namenjenih tujemu tržišču, ki je prejela že prejela odlične kritike iz tujine.

????????????????????????????????????
????????????????????????????????????
????????????????????????????????????
????????????????????????????????????

Zoran je v letošnji koncertni sezoni pripravil nekaj nastopov s svojim triom, za naslednje leto pa napoveduje oživitev Ministrstva resnice, svoje spremljevalne zasedbe, v katero je tokrat povabil Nino Radkovič, kitarista Marka Verbiča, basista Petra Jeniča in bobnarja Mira Tomšiča.

banner-ntrc-martinovanje

Deli