Kevin Koradin predstavlja pesem “Visoko”

9:26

kevin-koradinNekdanja gonilna sila skupine Tide in avtor mnogih skladb, ki se podpisuje pod uspešnice tudi drugih slovenskih izvajalcev, predstavlja novo glasbeno zgodbo “Visoko”.

Kevin Koradin je na svoji glasbeni poti že navdušil z izjemnimi kantavtorskimi projekti, ‘Z roko v roki’, ‘Un momento’, ‘Brez besed’, ter ‘Spomni se’ je dopolnil radijski eter z odličnimi pop ritmi.

Nova pesem “Visoko” je zgodba strasti in strahu pred ponovnim razočaranjem, ter močni želji po varnemu zavetju objema ljubljene osebe. »Skladba govori o iskanju sebe in tistem večnem poznanem hrepenenju po nečem, ko si želim nekaj več a še sam točno ne vem kaj to je. Na koncu ugotovim, da vse kar potrebujem za srečo in vse kar me ponese najbolj visoko že imam. To je tudi nekakšna asociacija na mojo glasbeno kariero, čas, ki sem ga preživel v tujini in vrnitev domov,« je ob izidu pesmi povedal Kevin, ki se podpisuje pod besedilo, glasbo pa je soustvaril z nizozemskim producentom Cliffordom Goilom.

Pesem je nastala v Ljubljani »Najela sva večje stanovanje in ga priredila v snemalni studio kjer sva ustvarjala in snemala,« je sporočil Kevin iz Budimpešte, kjer so snemali kadre za videospot, ki bo predstavljen ob koncu septembra.

banner-ntrc-martinovanje

Deli