KiNG FOO – Let The Night Fall

8:03

king-fooKiNG FOOjevci so si za leto 2019 zadali eno samo novoletno zaobljubo: “Ne ustavljajmo se in nadaljujmo v tempu prejšnega leta!” Da so fantje in dekle to vzeli zelo resno, dokazujejo z izdajo novega videa za pesem Let The Night Fall. Posnetek je prvi iz serije koncertnih videov, posnetih v mariborskem Štuku, dodani pa so mu še mestni “timelapsi” posnetki iz ptičje perspektive.

“Ko se mi ob poslušanju komada v glavi začnejo risati jasni vzorci vem, da je skladba dobra in mi je všeč. Pri Let The Night Fall se mi je nočno mesto prikazalo že po prvi sekundi prvega poslušanja demo verzije”, nam je zaupal Matej Sušnik, basist in hišni režiser banda. Skladba je bila sicer prva, ki jo je Rok Golob napisal po prihodu pevke Aleksandre Josić v band, vendar so se jo v KiNG FOO taboru odločili izdati šele zdaj. “Vedno se ravnamo po občutku in ta nam pravi, da je sedaj pravi čas za to pesem” nam je zaupal kitarist Peter Hudnik.

Za KiNG FOO je bilo leto 2018 sicer mega uspešno, saj so konstantno koncertirali po celi Sloveniji in uspešno predstavljali svoj prvenec GalaXie.
Bilo pa je pestro tudi zaradi nastopanja z big-bandom in simfoničnim orkestrom. Med drugim so nastopili tudi na enem od največjih letošnjih spektaklov Simfonična Ekstaza 2, kjer so si oder delili z Gibonnijem, Tomijem M, Majo Keuc in mnogimi drugimi. Že v kratkem jih čakajo koncerti v Sloveniji, na Hrvaškem, v Švici in na Kitajskem.

Deli