Kje je Alya?

12:35

alya1Po koncertno razgibani jeseni in prazničnem decembru Alya ponovno navdušuje s koncerti. Za valentinovo je pogrela srčke v Gornji Radgoni, dan kasneje pa še v Braslovčah.
Kako? Preberite v nadaljevanju …

alya2V izjemnem vzdušju se je Alya na obeh koncertih predstavila na posebni sceni. Sedežna garnitura, lučke, svečke in preproge so nastopu vdihnili poseben čar. Tako glasbeniki na odru kot obiskovalci pred njim so se počutili kot doma v dnevni sobi. Piko na i so dodali posebni gosti: na razprodanem koncertu v Kulturnem domu v Gornji Radgoni vokalni kvintet Aeternum in otroški pevski zbor osnovne šole Gornja Radgona, v polni dvorani Kulturnega doma v Braslovčah pa Kvatropirci in mladinski pevski zbor osnovne šole Braslovče.

alya3Alyja je tokrat predstavila v celoti na novo aranžirane stare uspešnice in nove pesmi.

alya4Akustičnim izvedbam je dodala violino, ki jo igra ena od spremljevalnih pevk – Saša Matajič, medtem, ko druga – Lucija Marčič – igra na tolkala., spremljevalno zasedbo pa sestavljajo: Luka Jošovc (bobni), Nejc Ušlakar (kitara), Marko Turk (bas) in Tadej Gruškovnjak (klaviature).

Vzdušje na obeh koncertih je bilo – predvsem zaradi čudovitega občinstva – izjemno. Po koncu nastopa je sledilo tudi razvajanje s penino Alyja (Ragonske Gorice) ter druženje in fotografiranje s simpatično Mozirjanko.

alya5alya6

Deli