Ko nakupuje moški

10:17

Izbor »bonus« kuverte je bil tokrat na strani Franca Kračuna. Z ekipo je nakupoval štiri minute, vendar novega rekorda nismo videli.

Eva se je spet dobro pripravila na dirko med policami, ki je tokrat bolj kot na štiripogonsko akcijo spominjala na panoramsko vožnjo. Nakupovanje Franca Kračuna se je začelo pri siru, nadaljevalo mimo kave in olja do mesa, kjer si je Franc vzel še največ časa. Voziček je napolnil s suhomesnimi izdelki ter poskrbel, da ne bo izgovora za organizacijo piknika. Tri minute je za Franca očitno veliko časa, saj je med nakupovanjem naglas razmišljal, počasi vodil, edina zares živčna pred izzivom pa je bila Eva.

banner-uniforest-prodajalna-husquarna-kosilnice-marec-2020

A očitno so mirni živci dobra strategija. Po pretečenih treh minutah je bila na Frančevi strani namreč tudi izbira kuverte, ki mu je prinesla dodatno minuto nakupovanja. Drugi del akcije Do polnega vozička brez mošnjička je Eva začela pri zamrznjenem programu. Franc si je privoščil še pomfri, rogljičke za zajtrk in sladoledno lučko. Še pred odbito zadnjo sekundo je bil s svojim nakupom zadovoljen. In to upravičeno, kot je na koncu pokazal izpisek na računu – 153,39 evra.

Foto: SHERPA

Deli