Luka Basi dva meseca pred koncertom RAZPRODAL KRIŽANKE

10:45

Luka-Basi-1080x1080-razprodano3Simpatični pevec Luka Basi, ki je na letošnjem Splitskem festivalu prevzel publiko s skladbo Kad vidin Boga uživo, osvaja tudi z videospoti. V le nekaj tednih je video za omenjeno skladbo, ki je čez noč postala hit, zabeležil krepko čez pol milijona ogledov in tako postal najbolj gledan videospot od vseh skladb letošnjega Splitskega festivala.

Luka Basi je pravi ljubljenec občinstva, ki je njegov težko pričakovani album sprejelo z navdušenjem. Njegov prvenec je namreč eden bolj prodajanih tako v Sloveniji, kot tudi na Hrvaškem. V manj kot mesecu dni, odkar je njegov prvi album ugledal luč sveta, je le – ta zaradi velikega povpraševanja zvestih Basijevih oboževalcev, doživel tudi ponatis.

Trenutno se Luka Basi mudi na turneji po hrvaških in slovenskih mestih, ki se bo zaključila z njegovim prvim samostojnim koncertom v ljubljanskih Križankah. O Basijevi veliki priljubljenosti priča tudi podatek, da je njegov prihajajoči koncert v Križankah razprodan že dva meseca vnaprej, česar je nadarjeni pevec nadvse vesel in obljublja, da bo Dalmatinska noč v Križankah pravi spektakel.

 

Deli