Luka Basi ob novem singlu najavil izid svojega prvega albuma

12:11

Foto Neo Visuals (2)V samo dveh letih in pol Luka Basi žanje uspeh za uspehom in podira meje. Simpatični pevec, zaljubljen v dalmatinsko glasbo, z vsako novo skladbo svoji publiki razkrije svojo dobroto, odprtost in talent ter tako ukrade na tisoče src.

Luka Basi je tik pred izidom svojega prvega CD-ja napovedal veliki koncert v ljubljanskih Križankah, konec septembra, in naznanil prvo sodelovanje na najbolj cenjenem glasbenem festivalu na Hrvaškem! Ko je izvedel, da bo na letošnjem Splitskem festivalu publiki predstavil svoj novi hit, je dobesedno skakal od sreče, saj je na takšno priložnost čakal in upal, od kar je prvič zapel.

Foto: Neo Visuals

»Že kot otrok sem sanjal o nastopu na Splitskem festivalu. Navdušile so me vse pesmi, ki so bile tam izvedene in bodo ostale za vedno. Priznam, da bolj ko se festival bliža, večjo tremo imam, saj mi veliko pomeni, da se z dobro izvedbo publiki zahvalim za zaupanje. Verjamem, da bom pesem odpel dostojno in da jo bodo ljudje vzljubili, saj so pozitivni odzivi publike največja motivacija za vsako novo skladbo,« je iskreno povedal Luka Basi, ki je navdušen nad komentarji, da je novi singl himna vseh žena, zaradi katerih so moški v življenju našli smisel.Foto Neo Visuals (3)Foto: Neo Visuals

Za glasbo in besedilo sta poskrbela Basijeva redna sodelavca Raay in Nenad Ninčević, aranžma pa je delo ekipe Raay Music, ki jo sestavljajo Raay, Branimir Levac in Krešimir Tomec.

Deli