Poskočni z novo skladbo in videospotom – Zagorijo solze

13:45

Po veliki uspešnici Hulapalu, ki na Youtubu beleži že kar preko pol milijona ogledov, ne počivajo; po slabih treh mesecih je tukaj že nova, še bolj udarna skladba, na katero bodo lahko množice mladih skakale in pele na letošnjih poletnih nastopih ter žurih po vsej Sloveniji.

coverPesem in zgodba sta res močni. Že samo stavek ‘zagorijo solze, ko te vidim’ pove vse; ko nekdo, ki je del tebe zapusti tvoje življenje, si pač obupan. Obup pa lahko zdraviš z energijskim odklopom. To se lepo sliši v pesmi, saj je slednja hitra, udarna, moderna, prav tako besedilo in zgodba videospota, v kateri so barve tiste, ki na koncu zmagajo. Barve ljubezni namreč,” razmišlja o pesmi Dejan Krajnc in še doda z nasmeškom: “Bend je naše življenje; in včasih najbolj zvesta ljubezen in razmerje v katerem sem kdaj bil.”

DSCF4846-EditPod pesem se podpisuje en najbolj iskanih avtorjev pri nas, Rok Lunaček, za glasbeno produkcijo pa je poskrbel Blaž Hribar. Rok Lunaček o sodelovanju razmišlja: “Vse moje pesmi imam rad, a na tole skladbo sem še posebej ponosen. Morda še toliko bolj zato, ker sem z Dejanom in s celim bendom vzpostavil en res pristen odnos. To se ne zgodi povsod in vedno. Priznam, sem izredno čustveno vpleten v to skladbo in bilo mi je v čast sodelovat z njimi. Res so profesionalci in izredna ekipa ter Ljudje.”

DSCF4704Videoprodukcijo so Poskočni zaupali mladi in zagnani ekipi Globus records, ki se v zadnjem času vse bolj uveljavlja z izredno subtilnimi in kvalitetnimi spoti. Spot je tako nekaj, kar v Sloveniji ne vidimo vsak dan in res nekaj posebnega. “Spot je nekaj najboljšega, kar smo posneli v svoji karieri. Snemali smo tri dni, od tega dva dni v Bohinju, en dan pa smo “švical” v studiu, kjer sem tudi “poletel”. Izredno dobro vzdušje je bilo ves čas in ne dvomim, da ‘Zagorijo solze’ in končni rezultat ljudem ne bi bil všeč,” še dodaja Dejan.

DSCF5036Dejan, Joži, Lovro, Martin in Nejc povezana ekipa prijateljev, ki nas druži izredno močna vez z glasbo, se vselej trudimo, da je vsak izdelek maksimalno dobro narejen. Tudi tokrat nismo nič prepustili naključju, zato vam želimo prijetno poslušanje in ogled videospota naše nove skladbe.

Foto: Rok Breznik

 

 

 

banner-ntrc-martinovanje

Deli