Mirna Reynolds se vrača po desetih letih

19:04
Nekoč članica priljubljene skupine Foxy teens in kasneje ena najbolj kontroverznih zvezdnic domače estrade, ki je slovensko glasbeno sceno zaznamovala s škandali in skladbami, ki so se mnogim zasidrale v uho, se po izjemno dolgem ustvarjalnem premoru vrača popolnoma prenovljena, s skladbo MAKOVA POLJA.

Skladba, ki nosi pomenljiv naslov MAKOVA POLJA, je plod zanimivega sodelovanja, ki ga je Mirni ponudil eden najuspešnejših slovenskih avtorjev, Igor Amon Mazul. Tako sta skupaj ustvarila intimno skladbo, ki govori o tisti nori ljubezni, ki je drugačna od vseh drugih. Tisti ljubezni, ki te zasvoji kakor opij iz makovih cvetov. Tisti ljubezni, ki je polna hrepenenja in viharnih čustev. Tisti ljubezni, ki je v resnici disfunkcionalna in neuslišana. Tisti ljubezni, ki pušča brazgotine za vedno. Tisti ljubezni, ki jo je verjetno enkrat doživel vsak izmed nas. Igor Amon Mazul in Mirna Reynolds sta za MAKOVA POLJA spisala izpovedno besedilo in spevno melodijo, aranžmaja skladbe pa se je lotil Tomi Valenko. Poleg precej drugačne zvočne podobe, ki jo ponuja skladba MAKOVA POLJA, pa je Mirna Reynolds tokrat poskrbela tudi za vizualno presenečenje, kar dokazujejo nove fotografije, ki jih je za njo ustvaril fotograf Matjash Fartek. Tako je Mirna Reynolds danes popolno nasprotje Mirne Reynolds, ki smo jo bili vajeni pred leti. Iz debelušne punce, ki je prepevala dvoumne pesmice, se je prelevila v zrelo in samozavestno žensko, ki jo odlikujeta odličen vokal in privlačna podoba.

Mirna Reynolds Matjash Fartek Photography 1

Skladba MAKOVA POLJA pa je samo začetek uspešnega sodelovanja in pristnega prijateljstva, ki sta ga našla Mirna Reynolds in Igor Amon Mazul. Tandem namreč načrtuje še veliko skupnih projektov in obljublja, da je to le prvi kamen, ki sta ga položila. Kot pravita, sta v avtorskem smislu duši dvojčici, ki sta se končno našli, da se dopolnjujeta in skupaj ustvarjata čudovite stvaritve.

banner-ntrc-martinovanje

Deli