Modrijani znova osrečujejo

11:25

Modrijani predstavljajo novo glasbeno zgodbo “Sreča je v naju”. Gre za pesem, ki je skupno delo Modrijanov, Roka Lunačka in Žana Serčiča. Ob predstavitvi nove pesmi pa so fantje povedali tole.

blaz-svab-sreza-je-v-najuBlaž: “Sreča je v malih stvareh. Nas pa osrečuje, da lahko osrečujemo naše občinstvo. Zelo dolgo, več let, je v nas žarela močna želja, da izrazimo vse, kar čutimo.”

banner-uniforest-prodajalna-husquarna-kosilnice-marec-2020

Peter: “Prekipevanje energije in čista ljubezen do glasbe sta na vajah pripeljali do prvega skupnega izdelka, ki zveni precej drugače. A tudi to smo Modrijani.”

Rok: “Še vedno ostajamo izvajalci slovenske narodno-zabavne glasbe, ki jo ljubimo iz vsega srca, še posebej lepo večglasno petje. A zdi se nam prav, da si dovolimo izraziti čisto vse, kar čutimo in doživljamo.”

franjo-oset-sreca-je-v-najuFranjo: “Pesem “Sreča je v naju” je prva pesem v nizu, ko boste Modrijane spoznali tudi malce drugače. Vse to smo mi. Vse to je v nas. Vse to nas osrečuje. Naj osreči tudi vas.”

Sergije: “Skupno soustvarjanje nas osrečuje. Predvsem, ko drug drugega tako lepo dopolnjujemo.”

Modrijani sicer te dni že igrajo na veselicah, ki jih imajo najraje. Za njimi pa je nekaj velikih koncertov na Hrvaškem, kjer so to pomlad razveseljevali številne dopustnike. V teh dneh pa se že odpravljajo v studio snemati nove skladbe.

Deli