Na Golteh želijo povečati prihodke v poletni sezoni

8:15

Ker se zavedajo, da poletna sezona postaja vedno pomembnejša za doseganje dobrega turističnega obiska in poslovnih rezultatov, so v gorsko-rekreativnem središču Golte tudi za to poletje pripravili kar nekaj novosti.

Kot so nam povedali v vodstvu družbe, so na Golteh v poletni sezoni na planino iz  Žekovca z nihalko prepeljali več obiskovalcev kot lani.
Kot so nam povedali v vodstvu družbe, so na Golteh v poletni sezoni na planino iz Žekovca z nihalko prepeljali več obiskovalcev kot lani.

V akumulacijskem jezeru pri koči Trije ploti obiskovalci lahko supajo, uredili so najvišje ležeče mini golf igrišče s sedmimi polji iz povsem naravnih materialov, zaradi vedno večjega števila gorskih kolesarjev pa so dodatno opremili krožno kolesarsko pot, ki jo povezuje sedežnica Medvedjak. Kakšen delež predstavljajo prihodki poletne sezone v skupnih prihodkih družbe Golte, pojasnjuje vodja prodaje Mitja Škrabl. Prisluhnite njegovi avdio izjavi: 

 

Sicer pa je ta vikend na Golteh zelo živahno dogajanje. Včeraj so pripravili tradicionalni borovničev pohod na Smrekovec in zeliščarski praznik v Alpskem vrtu, ki se bo nadaljeval tudi danes, od 10. ure naprej.

In kaj bodo do konca avgusta še pripravili na Golteh? Prisluhnite v avdio izjavi: 

 

Mitja Škrabl je še povedal, da bo glede na povpraševanje do konca počitnic hotel na Golteh dobro zaseden.

ROBERT GORJANC

Foto: FB Golte Slovenija

Deli