Natalija Verboten predstavlja novo slovensko himno preplesanih dnevov in noči ‘V srce’

13:30

natalija-verboten-v-srcePriljubljena slovenska glasbenica, ki je v letu 2018 predstavila uspešnico in presenetila z njenim videospotom ‘Lepa na pogled’, predstavlja nove plesne ritme ‘V srce’, ki bodo zagotovo pristali na vseh seznamih glasbenih želja udeležencev zabav kot tudi v radijskem etru.

Nova skladba ‘V srce’ poslušalca popelje na plesišče kjer ni skrbi, le dobra glasba in ritem srca. Natalija Verboten je k sodelovanju nove glasbene in video zgodbe povabila le najboljše ustvarjalce v Sloveniji.

Avtor besedila je trenutno najbolj iskan avtor številnih uspešnic, Rok Lunaček, kot avtor glasbe se poleg Nermina Puškarja podpisuje še en mojster glasbenih uspešnic, Krešimir Tomec.

»Pesem ‘V srce’ je poklon ljubezni, ki je gonilna sila sveta. Rok Lunaček je napisal nežno in pozitivno, a hkrati življenjsko besedilo, ki me je takoj ob branju zadel v srce … to so namreč besede, ki jih tudi sama sicer rada slišim oz. povem možu. Preproste, nežne in prav nič osladne… Še posebej mi je všeč del refrena: »Prav lepo mi je, ko znova mi šepečeš moje ime, vem, da me ti vidiš le v srce…«, je o novi skladbi povedala ena najbolj priljubljenih slovenskih glasbenic, Natalija Verboten in nadaljevala: »Pesem je sveže, plesno in pravo pomladno presenečenje – takoj, ko jo zaslišiš, namreč udari: dvigne temperaturo, te premakne, z udarnim ritmom in besedilom te popelje na plesišče na katerem že vsi poznajo refren ‘V SRCE’. V trenutku ko sem prvič slišala končno verzijo pesmi, sem komaj čakala, da jo predstavim Sloveniji! Takoj me je prevzela. Tako kot se narava prebuja in cveti, se tako pučutim jaz ob poslušanju pesmi ‘V srce’. Ravno zaradi tega smo se odločili, da bo uradni izid moje nove skladbe uradna pesem letošnje pomladi, saj bo izšla na prvi pomladni dan

Videospot ‘V srce’ slikovito sledi zgodbi skladbe in je zaradi najboljših in najsodobnejših tehničnih in vizualnih efektov, en najbolj dovršenih videospotov v slovenskem prostoru. Glasbenica, ki se že dobrih devetnajst let uvršča med najbolj prepoznavna imena na glasbeni sceni, je snemanje zaupala mlademu virtuozu za kamero, Niku Kari, medtem ko so jo na podiju spremljali elitni plesalci Žige Sotlarja.

V videospotu je priljubljena pevka predstavljena v treh popolnoma različnih vlogah, pri katerih so ji pomagali dolgoletni sodelavci in tudi Natalijo popolnoma navdušili. V eni od vlog  Natalija Verboten preseneti z zelo kratko pričesko. »Kot vsaka ženska sem tudi jaz rada urejena in obožujem modo. Vsako fotografiranje pa mi omogoča, da s sodelavci napišemo novo modno zgodbo in tako izpolnim sanje po preobrazbah, ki si jih v vsakdanjem življenju ne privoščim.«

Deli