Natalija Verboten v polni formi pred poletno sezono

9:09

Natalija Verboten je tudi po 16 letih od preboja na slovensko zabavnoglasbeno sceno še vedno v polni formi ter obožuje svojo službo. In na kaj je najbolj ponosna v svoji karieri? ”Ponosna in vesela sem, da me po vseh teh letih prepevanja ljudje še vedno radi poslušajo in obiskujejo moje nastope, ” in odkrito priznava:” sem bolj zrela, sproščena, samozavestna, polna motivacije, svežih idej, želje, zagona, volje, energije,… Čutim veliko odgovornost do poslušalcev in naročnikov, da pri svojem delu ostanem taka kot me poznajo, da z ekipo ustvarjamo kvalitetno glasbo za zabavo še naprej in da svoje delo neprestano nadgrajujem.”

natalija-verbotenMedtem, ko je bila vedno nasmejana pevka in voditeljica v zadnjem času malo manj prisotna na sceni (mlajši sin je pred mesecem dni upihnil prvo svečko), je od začetka leta prepevala in vodila program na številnih maturantskih plesih. Natalijin mož Dejan namreč nenehno širi dejavnosti njunega podjetja Bumerang, tako doma kot v tujini. Z ekipo in nekaj novimi sodelavci so lani jeseni ustanovili agencijo PROMotion, kjer se od letošnjega leta dalje ukvarjajo s celotno organizacijo in izvedbo maturantskih plesov ter s celotno organizacijo in izvedbo porok. Vse, ki jim zaupajo organizacijo in izvedbo katerega od teh pomembnih in prelomnih dni v življenju, za en dan obujejo v zvezdniške čevlje in jim po njihovih tradicionalnih ali ¨odštekanih¨ željah, bogatih, dolgoletnih izkušnjah agencije in dostopnih cenah pričarajo nepozabni dan kot iz najlepših sanj, kjer bodo seveda glavna zvezda dogajanja. In tudi sicer sta bila z možem v podjetju Bumerang zelo pridna in delovna – podjetje Bumerang se poleg trženja Natalijinih nastopov in nastopov različnih drugih izvajalcev ter PR-jem za mnoge druge izvajalce in podjetja ukvarja tudi z organiziranjem prireditev odprtega in zaprtega tipa, profesionalnim ozvočevanjem, razsvetljavo, postavitvijo aluminijastih konstrukcij, odrov, streh, šotorov, videoprojekcij, led screenov,… po novem naročnikom z najemom njihovega kakovostnega pohištva, profesionalne dekoracije prireditveni prostor spremenijo v popolno pravljico, fantastično kuliso čarobne noči, ki bo razvajala vse čute naročnikov in njihovih gostov.

Lahko od Natalije kmalu pričakujemo kakšno novo skladbo?
”Seveda… kar se tiče nove skladbe lahko rečem, da na tem področju hitimo počasi – trenutno sem še v fazi zbiranja idej, ampak v roku nekaj mesecev obljubljam glasbeno novost…”

Deli