Nejc Lombardo predstavlja podobo idilične ljubeznic

8:04

Eden boljših slovenskih vokalistov, ki se je v priljubljeni oddaji ‘Znan obraz ima svoj glas’ izkazal tudi kot odlične imitator, je za svoje poslušalce pripravil  romantično zgodbo, o kateri je Nejc povedal:

»‘Repeat’  je lahkotna pesem in  pripoveduje zgodbo o ljubezni, ki predstavlja ideal, po katerem seveda vsi hrepenimo. Govori o tistih trenutkih, ki nam mešajo glave. Moje osebno sporočilo ob tem je, da v življenju ni pomembno štetje vdihov, temveč je bistveno, da doživimo čimveč trenutkov, ki nam jemljejo dih. Za to živimo

O sodelovanju na oddaji ‘Znan obraz ima svoj glas’ v času katere se je spoprijateljil z vsemi sotekmovalci je glasbenik povedal, da je celotna izkušnja »neverjetna in neprecenljiva«, in še dodal: »Vse skupaj bi še enkrat ponovil če bi lahko

Prav poseben izziv je bila imitacija Samuela Lucasa, saj sta prijatelja, s katerim bosta glasbeno sodelovala tudi po oddaji. Kaj bosta pripravila, vam razkrijeta kmalu.

Glasbenik, ki se je predstavil tudi v pretekli sezoni oddaje ‘Slovenija ima talent’ in v finalnem večeru predstavil avtorsko skladbo ‘Nov Dan’, je že v 2008 opozoril nase z avtorskim singlom in najbolj predvajano skladbo leta ‘Zavrtela sva svet’, ki so ji sledile nove uspešne avtorske skladbe, kot so ‘Hej hej‘, ‘Mesto želja‘, ‘Sam’, ‘Ti‘. in druge.

Avtor glasbe in besedila nove pesmi ‘Repeat’  je tudi tokrat Nejc sam, pod aranžma pesmi pa se podpisuje njegov dolgoleten sodelavec Željko Mladenović.

banner-ntrc-martinovanje

Deli