Nino Ošlak je predstavil nov album

11:17

Nino Ošlak s koncertom in izdajo novega albuma proslavil svojih prvih 10 let ustvarjanja!

nino-oslak-albumNino Ošlak, eden najuspešnejših mladih pevcev in avtorjev pri nas, je v ljubljanskem Sputniku predstavnikom sedme sile in številnim prijateljem iz medijskega sveta predstavil svoj najnovejši izdelek – 3. album z naslovom NEKAJ JE NA TEBI.
Skupaj s spremljevalno skupino je razgrel občinstvo že po nekaj taktih z njegovo aktualno radijsko uspešnico RABIM TE (ta je bila več tednov 2. najbolj predvajana slovenska pesem na radijih pri nas), na odru pa se mu je kot gostja pridružila tudi pevka ANABEL. Vzdušje je bilo več kot odlično, energija na odru in pod njim pa neverjetno povezovalna, kot bi vsi bili ena velika glasbena družina.
nino-anabelNina so prišli podpret številni znani obrazi – od glasbenikov, radijskih in tv urednikov do influencerjev. Po uradnem nastopu so se obiskovalci lahko z Ninom tudi fotografirali v za to pripravljenem foto kotičku, z vsako uro so bile fotografije bolj sproščene in spontane. Kljub temu, da je za organizacijo dogodka poskrbela nekdanja radijska voditeljica, zdaj PR-ovka Barbara Pirh, je Nino tokrat sam povezoval dogodek in v sproščenem duhu povedal tudi nekaj zanimivih prigod iz obdobja nastajanja nove plošče.
Pred Ninom je še veliko projektov, njegov glavni cilj pa je trenutno ta, da nove skladbe pridejo v srca ljudi kot že mnoge poprej.
Deli