NINO Ošlak predstavlja videospot za eno najodmevnejših slovenskih pesmi ta hip!

8:41

nino-1Vsestranski akademski glasbenik – pevec in avtor NINO OŠLAK, je lansko jesen izdal svojo 3. ploščo Nekaj je na tebi“. Zdaj pa predstavlja svež videospot za aktualno radijsko uspešnico “A si za to“.

Pesem “A si za to” je že kmalu po izidu postala 3. najbolj predvajana slovenska pesem na uradni lestvici radijskih postaj – SloTop50.

banner-uniforest-prodajalna-husquarna-kosilnice-marec-2020

Glasbenik je z ekipo režiserja Marka Maag-a tokrat videospot posnel izven meja naše Slovenije, natančneje v Budimpešti. V videospotu poleg glasbenika nastopi tudi plesalka Tina iz Studia M-Dance Velenje. Nino je o dolgoletnem sodelovanju z režiserjem povedal: “Z ekipo Maag visuals sodelujemo že vrsto let in na to sem res ponosen. Pomembno je, da se ekipa in izvajalec na snemanju počutijo dobro, sproščeno, ker so potem lahko izdelki uspešni in kvalitetni. Brez dobrih video izdelkov pa danes tako ali tako v glasb ne gre. Budimpešta sicer ni bila prvotna ideja, a sem jo predlagal skozi kreativno pripravo na snemanje videospota. Na koncu smo večino časa v Budimpešti intenzivno snemali, a vseeno smo našli tudi nekaj časa za oddih. Smo združili prijetno s koristnim (smeh)”.

Sicer pa je Nino tudi tokrat, tako kot na zadnji plošči za večino pesmi, singel v celoti napisal sam – tako glasbo, besedilo kot tudi aranžma. Glasbenik tako dokazuje, da se z resnim pristopom in vztrajnim delom lahko doseže marsikaj.

Deli