Novo v Termah Dobrna – zabavna otroška igrala in domači naravni sladoled

10:36

Novost, ki so je v teh dneh predstavili v Termah Dobrna, so otroška igrala s hiško, toboganom in plezalno vrvjo na terasi pred kavarno Hotela Vita. Za vse sladokusce pa v teh poletnih mesecih pripravljajo še eno novost – čisto naravni, pri njih pripravljeni sladoled.

IMG_5861-pop (1)

Sladoled je popolnoma brez umetnih arom in aditivov in s 100-odstotnim sadnim deležem. Izbrani okusi so brez glutena. Na voljo je tudi veganski in sladoled z nizko vsebnostjo sladkorja ali t. i. LCHF-sladoled. Z različnimi posipi in prelivi pa si lahko sestavite čisto svoj sladoled. Kepica odličnega naravnega sladoleda pa le po 1,30 evra.IMG_5814

Svoj najljubši okus boste lahko poskusili v njihovem sladolednem vrtu v kavarni in restavraciji Caffe & Restaurant May. Odprta je vse dni v tednu od 7. do 24. ure.

TermeDobrna-Gastronomy-11

V Termah Dobrna si naredite doživetij poln družinski dan s skokom v bazene, kosilom in sladkanjem na terasi kavarne in restavracije, sprehodom skozi čudovit 200-letni park in morda tudi z obiskom katerega od številnih dogodkov, koncertov in večerov z živo plesno glasbo.

DobrnaFromAir

Aktualne ponudbe:

Poletne počitnice – 2 otroka bivata brezplačno! Že za 39,90 evrov za osebo na dan.

Lepo je biti upokojenec (5 noči, brezplačen prevoz)! Že za 205 evrov na osebo.

All inclusive poletje (2x all inclusive/osebo)! Že za 129 evrov.

Kopanje+kosilo ali večerja že za 12,90 evra na osebo.

druzinske_pocitnice

Več o ponudbah si lahko preberete na njihovi spletni strani: www.terme-dobrna.si

Bazeni - foto Arhiv Terme Dobrna

Deli