Nude z novo, čudovito balado!

10:52

Pesem z naslovom “Kako naj pojem vesele pesmi” zagotovo ne bo nikogar pustila hladnega. Osebno izpovedna pesem govori o stvareh, ki so vsem blizu. O izgubi in upanju, o hrepenenju, o doživetih, a na nek način neizpolnjenih ljubeznih. Govori o najlepšem dnevu, najlepših srcih in najlepši ljubezni, ki se bo ponovno zgodila nekega dne, na koncu mavrice.

nude-1

O načrtih:

NUDE že od druge polovice lanskega leta pripravljajo nov material. Prvi del so že posneli, lotevajo pa se druge polovice in album bo predvidoma ugledal luč sveta jeseni. Na »zalogi« imajo še nekaj izvrstnih lajv posnetkov, ki bodo prav tako ugledali luč sveta v letošnjem letu.

NUDE poznamo po res odličnih baladah, kot so Razlog, Tako lepo si zlomila mi srce, Najlepša pesem, Zadnji poljub, Polja sanj, Nočem domov in drugih, ki jih bodo jeseni v novi preobleki predstavili občinstvu.

nude-2

Če malo obudimo spomine, imajo NUDE enega najširših opusov pri nas. Izdali so že devet albumov. Iz obdobja pred letom 2010 so zimzelene pesmi Balon, Šiz d’bes, Razlog, Budala, Narobe svet in mnoge druge. Iz tega desetletja, pa verjetno najbolj ostajajo v spominu Najlepša pesem in Zadnji poljub.

Poglejte in poslušajte jih v živo na koncertih, ki prihajajo:

Poleti jih boste lahko slišali v Laškem na Pivo in cvetje, videli jih boste tudi na Ptuju, v Preboldu in Šmarju pri Jelšah in še kje. Več informacij na www.nudeband.com in Facebooku.

banner-ntrc-martinovanje

Deli