Ob gostišču Grof bodo gradili dodatne nočitvene zmogljivosti

9:10

Ob znanem gostišču Grof na Vranskem naj bi še letos začeli graditi dodatne nočitvene zmogljivosti. Vedno bolj uveljavljeno gostišče deluje pod okriljem podjetja Kovego, ki je v lasti nekdanjega košarkarja in lastnika celjske picerije Picikato Zorana Golca, lastnika griške picerije Verdi Boštjana Verdnika in Milana Kosa.

Dodatne nočitvene zmogljivosti v neposredni bližini gostišča Grof si želijo začeti graditi še letos. Ali bo šlo za hotel ali kakšno drugačno obliko, zaenkrat ostaja še poslovna skrivnost. Najverjetneje pa bo šlo za ločeno zgradbo, ki bo z obstoječim gostiščem povezana s hodnikom, pravi vodja gostilne Milovan Đurić.

banner-uniforest-prodajalna-husquarna-kosilnice-marec-2020

Podjetje Kovego je v zadnjih šestih letih podvojilo svoje prihodke. Če so še leta 2012 znašali 1,7 milijona evrov, so lani bili že 3,7 milijona evrov. Gostišče tudi po zaslugi svoje strateške lege ob avtocesti postaja vedno bolj prepoznavno, a kot še dodaja Đurić, ne želijo prevzeti vloge bližnjih Trojan. V teh dveh primerih namreč gre za različna vidika gostinske ponudbe.

Poleg domačih gostov je veliko tudi tujih, ki se v gostišču ustavijo na svoji poti po avtocesti.

_L3U2882
Podjetje Kovego je v zadnjih šestih letih podvojilo svoje prihodke.

ŠO, foto: GrupA

Deli