Olimpijsko zlato Tine Trstenjak odmeva tudi na družbenih omrežjih

17:15

Ob izjemnem uspehu celjske judoistke Tine Trstenjak na olimpijskih igrah v Rio de Janeiru od vsepovsod prihajajo čestitke in se vrstijo odzivi, tudi na družbenih omrežjih.

Naslovnica Twitter računa Radia Celje in Novega tednika.
Naslovnica Twitter računa Radia Celje in Novega tednika.

Tini Trstenjak sta čestitko čivknila predsednik države Borut Pahor, ki je zapisal: “Čestitke Tina, prva zlata kolajna za Slovenijo.” Na računu Mira Cerarja pa smo lahko prebrali: “Zlata Tina Trstenjak. Iskrene čestitke za prvo medaljo v Riu in dvajseto na poletnih igrah za Slovenijo.”

Zlati Tini je na Twitterju čestitala tudi naša zlata zimska olimpijska Tina, seveda govorimo o Tini Mazi. Med našimi smučarskimi reprezentantkami sta čestitko Tini Trstenjak poslali tudi Maruša Ferk, ki je tvitnila: “Jokam! Bravo Tina Trstenjak, bravo.”. Ilka Štuhec pa je zapisala: “Tooo Tina Trstenjak, še enkrat tak.”.

mazeTini je na Twitterju v angleščini čestital tudi tudi nekdanji nogometaš Celja, zdaj pa Kobenhavna, sicer tudi reprezentant Benjamin Verbič. Izbrali smo še nekaj zabavnih tvitov: “Tina Trstenjak, hladna kot špricer…”, “Tina ni bla nč fina.”, “To je to, jokam kot dež.”, “Če bi vsi znali tako trdno prijeti, ko je treba.”, “Bravoooo, Tina!”.

Na Twitter računu Postojnske jame pa so čivknili: “Tudi naš jamski hrošč je prišel čestitat Tini Trstenjak. Bravo.”.

Sicer pa lahko odzive in lokalno obarvane novice ob zlati olimpijski medalji Tine Trstenjak spremljate tudi na Facebook profilu in Twitter računu naše medijske hiše, za katerega smo ustvarili tudi samostojen hashtag #CeljeRio, kjer bomo na enem mestu zbirali tvite o celjskih olimpijcih.

Novice in odzive o nastopih celjskih olimpijcev v Riu lahko spremljate tudi na FB Novega tednika in Radia Celje.
Novice in odzive o nastopih celjskih olimpijcev v Riu lahko spremljate tudi na FB strani Novega tednika in Radia Celje.

ROBERT GORJANC

Deli