One Direction tik pred izidom albuma “Four” napovedujejo novo pesem “Steal My Girl”

9:23

“Steal My Girl” je najavni singl dolgo pričakovanega albuma »Four« priljubljene skupine One Direction. Avtorji so enaki, kot pri uspešnici “Best Song Ever”. To sta člana skupine Louis Tomlinson in Liam Payne, Ed Drewett, Wayne Hector, Julian Bunetta in John Ryan. Že četrti studijski album »Four« bo izšel 17. oktobra.

Fantje se ne ustavljajo … Komaj pred tremi leti so jih ustvarjalci oddaje X Factor izstrelili v glasbeni svet, pa že imajo za seboj tri izjemno uspešne albume, ki prehitevajo marsikaterega svetovnega glasbenika z dolgoletno kariero. Z zadnjim albumom so se povzepeli na prvo mesto prodaje kar v 37 državah, albumi in singli so zabeležili 61 prvih mest različnih lestvic. So prva britanska skupina, ki so po legendarnih Beatlih osvojili prvo mesto s prvima dvema albuma v enem letu v Združenih državah.

Pri razkritju naziva četrtega albuma so oboževalcem brezplačno ponudili pesem “Fireproo”, ki je posrbela za ponoven rekord, saj je postala največkrat prenesena pesem v zgodovini podarjenih pesmi. Tudi iTunes je zabeležil nov rekord. V 24 urah se je še neizdan album po številu prednaročil povzpel na prvo mesto v 65 državah!

Zelo kmalu bo zunaj tudi koncertni film”We Are W” in sicer ga boste lahko gledali 11. in 12. novembra v dvoranah Cineplexxa.

Tudi letos so fantje prejeli nominacije EMA 2014 v kategorijah:
-najboljši pop izvajalec
-najboljši izvajalec v živo
-najbolj zvesti oboževalci
-najboljša britanska skupina

Deli