Policijsko poročilo policijske postaje Celje (12.10.2015)

  13:14

  Pregled dogajanja v zadnjih treh dneh začenjamo s podatki o dveh prometnih nesrečah.
  Prva se je zgodila v soboto nekaj pred 23. uro na gozdni cesti med Šmohorjem in Maličem, izven naselja Debro. 18-letni voznik osebnega vozila
  je zaradi vožnje preblizu desnega roba vozišča zapeljal na travnato površino. Vozilo je zdrselo po strmem klancu navzdol in se večkrat prevrnilo. V prometni nesreči se je 18-letni voznik lažje poškodoval, njegov 22-letni sopotnik pa huje.

  Druga prometna nesreča se je zgodila včeraj nekaj po 17. uri na regionalni cesti izven naselja Mežica. 29-letni voznik osebnega vozila, ki je vozil iz smeri Mežice proti Poljani, je v desnem preglednem ovinku izven naselja Mežica zaradi neprimerne hitrosti izgubil oblast nad vozilom in čelno trčil v nasproti vozeče osebno vozilo, ki ga je nasproti pravilno pripeljal 68-letni voznik. V trčenju sta se huje poškodovali sopotnici v vozilu 68-letnega voznika. Lažje se je poškodoval tudi 29-letni povzročitelj prometne nesreče.

  V Mežici smo v soboto, okoli polnoči, obravnavali tatvino osebnega vozila Renault Megane, svetlo sive barve, letnik 2000. Lastnik je v vozilu pustil kontaktne ključe. Ukradeno vozilo je po oceni lastnika vredno okoli 700 €.

  V soboto ponoči je na območju Velenja neznani storilec vlomil v gostinski lokal. Ukradel je več različnih cigaret.

  Včeraj smo bili obveščeni o vlomu v starejšo, nenaseljeno stanovanjsko hišo v Pirešici. Storilec je odnesel več starejših slik.

  S spoštovanjem,

  Milena Trbulin, predstavnica za odnose z javnostmi Policijske uprave
  Celje, tel: 03 54 26 216, e-pošta: [email protected]

  Deli