Poročilo Policijske uprave (8.12.2016)

12:33

V današnjem javljanju o obravnavanih varnostnih dogodkih včerajšnjega dne pričenjamo z obvestilom o odkritem ukradenem osebnem avtomobilu znamke FORD Fiesta, ki so ga neznani storilci odtujili 5. decembra po izvršenem vlomu v Lokovici pri Šoštanju. Vozilo so zapustili in zažgali v kraju Paka na Graški gori. Za storilci še poizvedujemo.

Okoli pol sedme zjutraj smo opravili ogled kraja prometne nesreče na glavni cesti v naselju Zidani Most. Med vožnjo po glavni cesti je 30-letni voznik kolesa s pomožnim motorjem, ki na glavi ni uporabljal zaščitne čelade, padel po vozišču. Pri tem je utrpel hude poškodbe glave. O prometni nesreči bomo podali poročilo na pristojno državno tožilstvo.

V jutranjih urah smo v Preboldu opravili ogled kraja kaznivega dejanja vloma v osebni avtomobil. Neznanec je razbil prednje desno steklo in iz notranjosti osebnega avtomobila odtujil denarnico in žensko kozmetično torbico.

V dopoldanskih urah smo bili obveščeni o vlomu v tovorno vozilo na gradbišču nove telovadnice pri I. osnovni šoli v Celju. Neznani storilec je v noči iz srede na četrtek vlomil v obe posodi za gorivo in iz njiju odtujil 120 litrov nafte.

V popoldanskih urah smo na Kardeljevem trgu v Velenju obravnavali kaznivo dejanje vloma v kletne prostore stanovanjskega bloka. Neznanec je nasilno odstranil ključavnico obešanko in iz notranjosti kleti odtujil otroške sani in manjšo količino različnih pijač.

S spoštovanjem,

Peter Pungartnik, višji policijski inšpektor Policijske uprave Celje, tel: 03 54 26 362, GSM 031 704 921, e-pošta: [email protected]

Deli