Poročilo Policijske uprave Celje (10.1.2020)

  9:59

  V  zadnjih  24  urah smo na območju Policijske uprave Celje obravnavali  47 interventnih  dogodkov.  19  s  področja  prometne  varnosti, 20 s področja kriminalitete,  6  s  področja javnega reda in miru ter 2 z drugih področij našega dela.

  Drzna tatvina in prijetje storilcev – Celje, Ločica ob Savinji

  Včeraj,  nekaj pred 17. uro, smo bili obveščeni o drzni tatvini v trgovskem centru  v  Celju.  Dve  ženski  sta  občanki  iz torbice, ki jo je imela na invalidskem  vozičku,  ukradli  denarnico  in pobegnili. Ker v denarnici ni bilo  gotovine,  sta jo odvrgli v eni od trgovin trgovskega centra. Občanka je  videla, da sta se storilki, skupaj z dvema moškima, odpeljali z osebnim vozilom  znamke  BMW,  nemških  registrskih  oznak  in  nas  je o tem takoj
  obvestila.  V  Ločici  ob  Savinji  smo   omenjeno vozilo v katerem so bili štirje  bolgarski  državljani, ženski stari 28 let ter moška stara 24 in 26 let,  ustavili.  Vsem  štirim  smo  odvzeli  prostost  in jih pridržali. Po zbranih obvestilih jih bomo kazensko ovadili.

  Vlom v klet – Celje

  Na  Glavnem  trgu  v Celju smo obravnavali vlom v klet. Storilec je ukradel več različnega orodja.

  Zaseg vozila – Dobja vas

  V  Dobji vasi, na območju Policijske postaje Ravne na Koroškem, smo zasegli osebno vozilo 54-letnemu vozniku, ki nima vozniškega dovoljenja, za nameček je vozil še pod vplivom alkohola.

  S spoštovanjem.

  Milena Trbulin
  predstavnica za odnose z javnostmi
  samostojna policijska inšpektorica

  REPUBLIKA SLOVENIJA
  MINISTRSTVO ZA NOTRANJE ZADEVE

  POLICIJA

  Policijska uprava Celje

  Deli