Poročilo Policijske uprave Celje (10.10.2019)

  9:44

  V  zadnjih 24 urah smo na OKC PU Celje oz. na interventno številko policije za  nujne  klice  113 sprejeli 209 klicev občanov.  V 58 primerih je šlo za interventne dogodke. 25 dogodkov je bilo s področja prometne varnosti, 11 s področja  kriminalitete,  11  s  področja  javnega  reda  in miru, 11 pa iz ostalih področij dela policije.

  Obravnavali smo dve prometni nesreči z lažjimi telesnimi  poškodbami ter 11 prometnih  nesreč  z  materialno škodo. Na področju javnega reda in miru je bilo  prav  tako  mirno, saj smo obravnavali le dve kršitvi na javnem kraju ter  dve  v  zasebnih prostorih. S področja kriminalitete poročamo KD Lahke telesne poškodbe, tatvini, vlomu, ter KD Overitve lažne vsebine.

  Zaseg vozila – Dravograd

  V Dravogradu so policisti zasegli tovorno vozilo vozniku, ki je vozil brez veljavnega vozniškega dovoljenja. Med  postopkom so policisti tudi ugotovili, da je vozil neregistrirano tovorno vozilo.

  Vlom v hišo – Slovenske Konjice

  V Slovenskih Konjicah je bilo vlomljeno v stanovanjsko hišo. Neznani storilec je pregledal in preiskal notranjost ter odtujil za okoli 1000 Eur zlatnine.

  Toliko smo vam pripravili za današnje poročilo. Želim vam lep in predvsem
  varen dan.

  Božidar Pezdevšek
  vodja centra
  višji samostojni policijski inšpektor II

  Policijska uprava Celje
  Ljubljanska cesta 12
  3000 Celje

  Deli