Poročilo Policijske uprave Celje (10.9.2019)

  8:50

  Včeraj smo na območju  Policijske uprave Celje obravnavali 74 interventnih dogodkov. 30 s področja prometne varnosti, 21 s področja  kriminalitete, 17 s področja javnega reda in miru, 6 iz ostalih področij dela policije.

  Obravnavali smo 21 prometnih nesreč, ena se je končala s hudimi telesnimi poškodbami, tri z lažjimi, ostale pa so se končale z zvito pločevino ter škodo na objektih. 1-krat smo intervenirali na javnem kraju ter 2-krat v zasebnih prostorih.

  Prometna nesreča s hudimi telesnimi poškodbami – Laško

  Prometna nesreča s hudimi telesnimi poškodbami se je zgodila včeraj popoldne v Šentrupertu v občini Laško. 43-letni voznik motornega kolesa je v kraju Tevče zaradi vožnje preblizu desnemu robu vozišča padel in se hudo telesno poškodoval.

  Tatvine – Žalec

  V Arji vasi je neznani storilec iz skladiščnih prostorov na gradbišču odtujil več električnega in ostalega orodja.  Na istem gradbišču so nepridipravi odtujili tudi registrsko tablico iz parkiranega osebnega avtomobila.

  Žalski policisti so obravnavali tudi  tatvino senčnika s  podstavkom iz terase lokala v centru Žalca.

  Tatvina nafte – Celje

  Na počivališču lopata je neznani storilec iz pakiranega tovornega vozila odtujil 200 litrov nafte.

  Vlom  – Celje

  Vlomljeno je bilo v lovski dom na Javorniku, odtujeno pa je bilo nekaj steklenic alkoholnih pijač.

  Vlom – Velenje

  V Velenju je bilo vlomljeno v dva osebna avtomobila. Iz enega so nepridipravi odtujili 100 eur gotovine iz drugega orodje.

  Lep dan vam želimo.

  Božidar Pezdevšek
  vodja centra
  višji samostojni policijski inšpektor II

  Policijska uprava Celje
  Ljubljanska cesta 12
  3000 Celje

  Deli