Poročilo Policijske uprave Celje (11.3.2019)

  14:39

  Vloma v stanovanjsko hišo – Debro

  Včeraj  smo  bili  obveščeni,  da  je  v noči na nedeljo, v Debru, storilec vlomil  v  nenaseljeno stanovanjsko  hišo,  iz katere je že dan prej ukradel LCD televizor. Tokrat je ukradel še starejši štedilnik, električni radiator in starejšo zračno puško.

  Včeraj  so  v  hišo  vlomili  še  tretjič.  Storilci  so  se  do hiše so se pripeljali  s  kombiniranim vozilom, v katerega so naložil  pomivani stroj, kotel za žganjekuho in masažni stol. Ko so videli, da so bili paženi, so se razbežali,  vozilo  pa  so pustili pred stanovanjsko hišo. Enemu od njih in sicer  26-letnemu bosanskemu državljanu, stanujočemu v Celju,  smo kmalu po
  dogodku  odvzeli  prostost  in  ga  bomo v nadaljevanju kazensko ovadili. O preostalih dveh storilcih še zbiramo obvestila.

  Poškodovanje tuje stvari – Višnja vas

  Včeraj  smo  bili obveščeni, da je neznani storilec z gnojnico polil vhodna vrata in del fasade stanovanjskega objekta v Višnji vasi.

  Požar  – Kasaze

  Včeraj,  okoli  15.  ure  smo  bili  obveščeni,  da  je  v Kasazah zagorela stanovanjska  hiša.  Ogenj  je  v celoti uničil ostrešje hiše. Do požara je najverjetneje prišlo, ker je močan veter odnesel iskre iz dimne tuljave pod strešno kritino, zaradi česar je  zagorelo ostrešje.

  Zasega vozil – Celje

  Na  območju  Celja smo včeraj zasegli dve osebni vozili voznikoma, ki nista izpolnjevala pogojev za vožnjo.

  S spoštovanjem,

  Milena Trbulin
  predstavnica za odnose z javnostmi

  Policijska uprava Celje
  Ljubljanska cesta 12
  3000 Celje

  Deli