Poročilo Policijske uprave Celje (12.2.2020)

  10:16

  Na  območju  Policijske  uprave  Celje smo v zadnjih 24 urah obravnavali 59 interventnih dogodkov.

  S  področja  cestnega  prometa poročamo o dveh prometnih nesrečah z lažjimi poškodbami udeleženih in dvanajstih z materialno škodo.

  Zaradi kršitev javnega reda in miru smo včeraj ukrepali dvakrat.

  V nadaljevanju o dogajanju s področja kriminalitete.

  Vlom – Vojnik

  V  Vojniku  je  neznani  storilec  vlomil  v  zabojnik podjetja. Ukradel je monitor, snemalno napravo, dve varnostni kameri in nekaj drugih stvari.

  Tatvina – Slovenske Konjice
  Občan  z območja Slovenskih Konjic nas je včeraj obvestil, da je na spletni strani  našel oglas, kjer je oseba s šmarskega območja prodajala traktorski plug,  ki  mu  je  bil pred kratkim ukraden. Na kraju smo ugotovili, da gre dejansko  za  ukraden  plug in smo ga zasegli. Po opravljenih postopkih, ga bomo  vrnili  lastniku.  Z zbiranjem obvestil o tem na kak način je občan s šmarskega območja prišel do pluga, nadaljujemo.

  Zaseg prepovedane droge – Velenje

  Velenjski  policisti  so  včeraj  opravljali hišno preiskavo pri 33-letnem Velenjčanu  ter  našli in zasegli dober kilogram posušene konoplje in nekaj sadik  sveže. Velenjčan je konopljo gojil v vrtni uti ob hiši, kjer je imel prostor posebej prirejen za gojenje le te.

  Požar – Lopata

  Na  Lopati  smo  sinoči  obravnavali dimniški požar. V dimniku stanovanjske hiše  so  se vnele saje. Do ogrožanja ni prišlo. V požaru je nastala manjša materialna škoda.

  S spoštovanjem,

  Milena Trbulin
  predstavnica za odnose z javnostmi
  samostojna policijska inšpektorica

  REPUBLIKA SLOVENIJA
  MINISTRSTVO ZA NOTRANJE ZADEVE

  POLICIJA

  Policijska uprava Celje

  Deli