Poročilo Policijske uprave Celje (12.3.2019)

  9:22

  Celje, 12. marec 2019

  Včeraj  smo na območju Policijske uprave  Celje obravnavali 65 interventnih dogodkov.  V  triindvajsetih  primerih  je  šlo  za  dogajanje  s  področja kriminalitete,  v  prav  toliko  primerih  za dogajanje s cestnega prometa, desetkrat  smo  posredovali  zaradi kršitev javnega reda in miru, v ostalih primerih je šlo za dogodke z drugih področij našega dela.

  V nadaljevanju o podrobnostih.

  Rimske Toplice – vlom

  V  Rimskih  Toplicah  je včeraj ponoči neznani storilec vlomil v prostor na gradbišču in ukradel klimatsko napravo ter pisarniški stol.

  Laško – vlom

  V  Laškem  smo  obravnavali  vlom  v  zunanji  skladiščni prostor trgovine. Pogrešajo več plinskih jeklenk.

  Ložnica pri Žalcu – vlom

  V  Ložnici  pri  Žalcu  je  neznani  storilec  vlomil  v skladiščni prostor podjetja in ukradel več bakrenih električnih vodnikov vrednih dobrih 15.000 €.

  Ostrožno pri Ponikvi – tatvina

  Včeraj  smo  bili  obveščeni  o  tatvini  na Ostrožnem pri Ponikvi, kjer je neznanec  iz  odklenjene  stanovanjske hiše ukradel dve plačilni kartici in nekaj gotovine.

  Celje – tatvina

  Iz  garderobnih  prostorov  gostinskega  lokala v Celju je neznani storilec ukradel žensko torbico z dokumenti in gotovino.

  Avtocestno počivališče Zima – tatvina

  Na avtocestnem počivališču Zima smo obravnavali tatvino okoli 300 l goriva. Neznanec ga je ukradel iz rezervoarja madžarskega tovornega vozila.

  S spoštovanjem,

  Milena Trbulin
  predstavnica za odnose z javnostmi

  Policijska uprava Celje
  Ljubljanska cesta 12
  3000 Celje

  Deli