Poročilo Policijske uprave Celje (12.3.2020)

  9:44

  V  zadnjih  24 urah smo na območju Policijske uprave Celje obravnavali  77 interventnih dogodkov.

  Nesreča pri delu – Laško

  banner-uniforest-prodajalna-husquarna-kosilnice-marec-2020

  Na  območju  Laškega smo  v dopoldanskih urah obravnavali nesrečo pri delu. 82-letni  moški  je nameraval na traktorju očistiti kolesa. Ker ni uporabil ročne  zavore,  je  traktor  vzvratno  zdrsel  po dvorišču  in 82-letniku z zadnjimi kolesi zapeljal čez prsni koš ter ga hudo poškodoval.

  Tatvina- Celje

  Na  eni  od  celjskih  osnovnih  šol  smo  obravnavali  tatvino  denarnice. Najverjetneje  jo je ukradel neznani moški, ki ga je učiteljica, ko se je z učenci  z  igrišča  vrnila  v razred, opazila pred učilnico. V denarnici je imela poleg gotovine še dokumente ter bančno kartico.

  Požar – Rogaška Slatina

  Okoli  16.30  ure  smo  bili  obveščeni,   da  je  v Žahenbercu, na območju Policijske  postaje  Rogaška  Slatina,  zagorel hlev. Pred ognjem so domači uspeli  pravočasno rešiti živino in traktor. Vzrok požara še ni znan, ogled bomo opravili danes.

  Rop – Celje

  Okoli  17.30  ure smo bili obveščeni o ropu trgovine v Kocbekovi ulici v Celju.  Neznan  moški, visok okoli 185 cm, izredno vitke postave, oblečen v črno  jakno s črno kapuco, oprijete črne trenirka hlače, z medicinsko masko na  obrazu,  je  vstopil  v  trgovino, s sprejem posprejal prodajalko in iz blagajne ukradel denar. Po ropu je odšel v neznano smer.

  Zasega vozil – Celje

  V  Celju  smo včeraj zasegli  dve vozili in sicer vozniku, ki je vozil brez vozniškega   dovoljenja, neregistrirano  osebno  vozilo,  z  nameščenimi registrskimi  tablicami,  ki  pripadajo  drugemu vozilu ter  vozniku, ki je vozil kljub ukrepu začasnega odvzema vozniškega dovoljenja.

  S spoštovanjem,

  Milena Trbulin
  predstavnica za odnose z javnostmi
  samostojna policijska inšpektorica

  REPUBLIKA SLOVENIJA
  MINISTRSTVO ZA NOTRANJE ZADEVE

  POLICIJA

  Policijska uprava Celje

  Deli